Toni Toijala loppukauden lainasopimuksella Punakoneeseen!
Edustus MiehetJulkaistu: 15.08.2024 21.13

Toni Toijala loppukauden lainasopimuksella Punakoneeseen!

Toni Toijala pelaa loppukauden TPV:ssä lainasopimuksella. Maaliahne hyökkääjä sai viikonloppuna Tampere Unitedilta luvan etsiä loppukaudeksi toista seuraa.

Tämän jälkeen kaikki tapahtui nopeasti. TPV ja Toijala pääsivät nopeasti ratkaisuun, joten Toijala pelaa loppukauden Punakoneen riveissä.

Palloliiton kilpailusääntöjen mukaan Toijala ei voi pelata ottelussa Tampere Unitedia vastaan, mutta muissa otteluissa mies on käytettävissä.

Toijala on nopeasta ratkaisusta mielissään.

- On hienoa päästä TPV:hen. Täällä on tuttuja pelikavereita, hyvä valmennus ja positiivinen ilmapiiri, Toijala iloitsee.

Toijala korostaa, että ylempään loppusarjaan lähdetään taistelemaan.

- Kyllähän TPV on jo tämän kauden derbyissä näyttänyt, mihin se pystyy. Autan omalta osaltani joukkuetta voittamaan pelejä. Nyt pitää päästä pelaamaan jalkapalloa!

Päävalmentaja Markus Halme toivottaa Toijalan tervetulleeksi.

- Kuulimme, että Toni olisi mahdollisesti vapautumassa. Sen jälkeen keskustelu alkoi, ja hommat etenivät nopeasti. Toni liittyi maanantaina harjoitusrinkiin, Halme kertoo tyytyväisenä.

Halmeen mukaan Toijala tuo kaivattua leveyttä hyökkäykseen.

- Olemme joutuneet kauden aikana jopa käyttämään hyökkääjiä eri pelipaikoilla, joten välillä miehistö on hyökkäyksen osalta ollut kapea. Toni tuo siihen avun ja saamme samalla aivan uudenlaisen pelaajatyypin hyökkäykseen. Meillä on nyt eri vaihtoehtoja ja myös kaivattua kilpailua pelipaikoista.

TPV:n kotiottelut loppukaudella:
TPV - HJS la 31.8. klo 18:00 LIPUT
TPV - Tampere United pe 13.9. klo 19:00 LIPUT