Punakone valmistautuu Inter-otteluun
Edustus MiehetJulkaistu: 17.05.2024 13.28

Punakone valmistautuu Inter-otteluun

TPV:n miesten edustusjoukkueella on viimein rauhallisempi viikko, jolloin otteluja on vain yksi. Punakone kohtaa viikon päätteeksi FC Interin kakkosjoukkueen Tammelassa. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 18:30.

Liput ennakkoon Lippupalvelusta: https://www.lippu.fi/artist/tpv/

Torstaina Kaupissa edustusjoukkueen treenien jälkeen TPV ja kannattajaryhmä Tammelan Voima järjestivät joukkueen ja kannattajien välisen leppoisan tapaamisen, jossa jutusteltiin mukavia ja nautittiin grillimakkarasta. Sää suosi tapahtumaa ja juttu luisti.


Valmentajat Markus Halme ja Toni Rantala kertoivat ruuhkaviikkojen verottaneen miehistöä kolhujen ja loukkaantumisten muodossa.

- Onneksi rinki on leveä. Tällä hetkellä pelaajatilanne on vielä hieman heikompi kuin viime viikolla, mutta kokoon saadaan toki kelpo joukkue.

Inter/2 tiedetään taitavaksi ja tulivoimaiseksi joukkueeksi.

- Hyökkäys on todella vaarallinen Gezim Vocan johdolla. Myös keskikenttä on kovaa tasoa. Meidän on löydettävä Interin puolustuksesta tilat, joita pystymme käyttämään hyväksemme.


Puolustaja Ville Puustinen odottaa sunnuntain pelistä laadukasta.

- Meillä on hyviä yksilöitä vastassa, ja luvassa on vauhdikasta peliä. Meidän täytyy olla huolellinen puolustuspäässä. Laatua Interin puolustuksen avaamiseen meiltä kyllä löytyy.

Kovat viikot ovat vaatineet veronsa joukkueessa.

- Onneksi valmennus on kierrättänyt järkevästi, joten siinä mielessä rasituksen määrä on pysynyt järkevällä tasolla. Mutta kyllä tilanne on verottanut joukkuetta jonkun verran. En muista, koska itsellä olisi ollut näin vaativaa kolmen viikon rupeamaa.

Sunnuntaina tarvitaan jälleen kovaa kannustusta – kaikki mukaan Tammelaan!