Antti Kujalan paluu - ”Kerran TPV, aina TPV!”
Edustus MiehetJulkaistu: 08.03.2024 12.59

Antti Kujalan paluu - ”Kerran TPV, aina TPV!”

Viikonloppu alkaa loistouutisilla: Antti Kujala on allekirjoittanut kauden 2024 kattavan sopimuksen TPV:n kanssa. Tekninen ja vastustajille päänvaivaa aiheuttava hyökkääjä on nuoresta iästään (20) huolimatta jo kokenut kettu näissä ympyröissä. Ilves-Kissoissa vietetyn kahden kauden jälkeen aika oli kypsä palata Punakoneen riveihin.

Ulkoapäin katsottuna aika Ilves-Kissoissa oli urheilullisesti onnistunut ja tapahtumarikas. Eroaako TPV:n jokapäiväinen tekeminen Kissoista paljonkin?

”Onhan tämä homma tietysti vähän erilaista, mutta kaikilla joukkueilla on omat touhunsa ja tapansa. Meillä näyttää homma kokonaisuudessaan hyvältä tällä hetkellä.”

Tämän kauden Punakone näyttää hieman erilaiselta kuin viimeksi kaudella 2021. Miten kommentoit tätä?

”Toki tässä joukkueessa on siihen verrattuna enemmän kokemusta, mutta on tässä paljon samaakin – kehittyviä nuoria pelaajia ja hyvää meininkiä. Kyllä tämä hyvältä ja kehityskelpoiselta nipulta vaikuttaa.”

Miltä paluu Tammelaan tuntuu?

”Hienoahan se on päästä Tammelaan pelaamaan. En ole vielä uudella stadionilla käynyt, mutta sen aika tulee pian.”

Olet ikäiseksesi kokenut Kakkosen pelaaja. Mikä on ennen kautta joukkueelle tärkeää?

”Meidän pitää valmistautua kauteen ja otteluihin huolellisesti. Oikeanlaista kovuutta on löydyttävä. Vaikka hyvältä näyttääkin, niin aina on varaa parantaa.”

Sunnuntaina kohtaatte edellisen joukkueesi Ilves-Kissat harjoituspelissä. Onko tällä pelillä sinulle erityistä merkitystä?

”Se on vain yksi peli muiden joukossa. Mukavaa on kyllä päästä pelaamaan. Kissat on täksi kaudeksi muuttunut täydellisesti.”

Mitä terveisiä kannattajille?

”Kerran TPV, aina TPV!”

Päävalmentaja Markus Halme kertoo, että Kujalan paluuta on valmisteltu pitkään:

”Anttihan on ollut treeneissä mukana joulukuun alusta asti. Hän on nuori ja nälkäinen pelaaja, vaikka onkin ikäisekseen kokenut – tällä tasolla on jo paljon pelejä takana. Antti on omanlaisensa hyökkääjä, ja tuo tosi paljon lisää tähän porukkaan. Vastustajille Antti on ikävä tapaus, kun hän tykkää haastaa vastapuolen pelaajia monessakin mielessä. Urheilullisella kaverilla on tulevaisuus edessä, ja kannattajillehan tämä on mannaa.”

Sunnuntaista Kissat-peliä lähestytään jälleen harjoitusten kautta:

”Haluan nähdä ottelussa niitä elementtejä, mitä treeneissä on harjoiteltu ja toteutettu. Meillä on nyt kuukausi aikaa valmistautua, ja joka viikko kerrallaan tulee uusia juttuja eteen. Nyt päästään näkemään uusia pelaajia ja uusia elementtejä pelissä. Terveystilanne on pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta hyvä, joten saadaan edustava porukka kentälle.”

TPV – Ilves-Kissat sunnuntaina 10.03. klo 18:15 Pirkkahallissa.

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.