Lauri Seppälä Punakoneen puolustukseen
Edustus MiehetJulkaistu: 07.03.2024 09.00

Lauri Seppälä Punakoneen puolustukseen

Ei päivää ilman sopimusuutista: TPV tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen puolustaja Lauri Seppälän kanssa. Viime kaudella Seppälä edusti Nokian Palloseuraa.

Seppälä on NoPSin kasvatti, ja miesten Kolmosen lisäksi pelejä on kerääntynyt P20 SM-sarjassa. 18-vuotias laitapuolustaja liittyi TPV:n treenivahvuuteen alkutalvesta, ja jälki vakuutti valmennuksen sopimuksen arvoisesti.

Sopimuksen jälkeen mieli on hyvä ja tavoitteet kirkkaana. Seppälällä on mielessä askel eteenpäin jalkapalloilijan uralla:

”Yritän mennä jalkapalloilijana eteenpäin, ja tavoitteena on vakiinnuttaa pelipaikka Punakoneessa.”

Tekeminen Punakoneen arjessa on ollut nuorukaisen mieleen, ja koko joukkue saa kovasta työstä tunnustusta:

”Täytyy kyllä kehua kauteen valmistautumista. Porukka on painanut treeneissä todella hyvin duunia, ja tekeminen on ollut korkealla tasolla.”

Harjoituspelit ovat valmistaneet nuorta peluria siihen, mitä ensi kaudella on edessä:

”Peleissä on tähän asti saanut hyvää osviittaa siitä, minkälainen taso Kakkosessa tulee olemaan. Samalla on päästy kokeilemaan Tammelan huikeita puitteita – samaa suosittelen myös kannattajille!”

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.