Roope Kostiainen Punakoneeseen!
Edustus MiehetJulkaistu: 03.03.2024 10.34

Roope Kostiainen Punakoneeseen!

TPV on solminut kauden 2024 kattavan sopimuksen hyökkääjä Roope Kostiaisen kanssa. Kostiainen tekee paluun Punakoneen riveihin muutaman vuoden tauon jälkeen: kaudella 2019 Roope pelasi TPV:n paidassa Ykkösessä.

Viime kaudet Kostiainen on tehoillut Tampere Unitedissa, josta tuli aika siirtyä eteenpäin täksi kaudeksi. Maaliahne voimahyökkääjä liittyi hiljattain Punakoneen harjoitusrinkiin, ja yhteisymmärrys asioista syntyi nopeasti.

Roope on sopimuksesta hyvällä fiiliksellä. Edellistä jaksoa TPV:ssä hyökkääjä muistelee lämmöllä:

”Positiiviset fiilikset tästä – tulee vähän uusia tuulia, kun pukee punaista päälle tällä kaudella. Edellinen kausi täällä päättyi toki pettymykseen, mutta siitä huolimatta viihdyin hyvin seurassa, ja on kiva nähdä muutamia pelaajia siltä ajalta vieläkin joukkueen mukana.”

Joukkue alkaa tulla Roopelle tutuksi, ja treeni on maistunut punakoneessa:

”Treeneissä on ollut hyvä meininki. Vielä kun saadaan joukkuepeli yhtenäiseksi, niin näen että meillä on hyvät lähtökohdat kauteen. Valmennuksestakin löytyy tuttuja, kun Halmeen alaisuudessa on tullut jo aikoinaan pelattua, ja Hilanderin tunnen ilveksen ajoilta. Tiesin jo entuudestaan, että täällä pääsee toimimaan hyvän valmennuksen kanssa.”

Kostiainen on tyytyväinen siihen, että joukkueessa on sopivassa määrin kokeneita pelaajia ja nuorta intoa. Palo tosipeleihin on jo kova:

”Odotan jo kovasti tosipelejä. Uutta Tammelaa en ole vielä päässyt näkemään, mutta kuvien perusteella olosuhteet ovat hulppeat. Peleissä tulee varmasti olemaan tunnelmaa – varsinkin derbyissä!”

Halme iloitsee sopimuksesta

Päävalmentaja Markus Halme kommentoi Kostiaisen sopimusta tyytyväisenä:

”On hienoa saada Roopen kaltainen Kakkosen tasolla rutinoitunut pelaaja mukaan tälle kaudelle. Tunnen Roopen jo vuosien takaa, ja tiedän tarkalleen mitä saamme. Hän on juuri sen profiilin pelaaja, jota joukkueeseen haluttiin, kun suunnitelmia tälle kaudelle alettiin tekemään.”

Harjoitusottelut jatkuvat sunnuntaina Pirkkahallissa.

Viikon päästä sunnuntaina TPV kohtaa Pirkkahallissa uudistuneen Ilves-Kissat. Viime kauden jälkeen totaalisesti uudistunut Kissat tulee otteluun arvoituksena, ja ottelu on tärkeä etappi sarjakauteen valmistautuessa. Ottelu pelataan su 10.3. klo 18:15 Pirkkahallissa.

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.