Kolme jatkosopimusta kerralla!
Edustus MiehetJulkaistu: 28.02.2024 12.21

Kolme jatkosopimusta kerralla!

TPV on tehnyt kolme jatkosopimusta tulevaksi kaudeksi: nimensä sopimuksiin ovat raapaisseet Aleksi Rantanen, Akseli Paavola sekä Miska Huttunen. Varmoja otteita esittänyt trio on jälleen vakuuttanut valmennuksen sopimusten arvoisesti.

Laitapuolustajana viihtyvä terrierimäinen Rantanen on ollut Punakoneen väsymätön alakerran luuta jo useamman kauden ajan. Kannattajat arvostavat aina duuninsa viimeisen päälle tekevää työmyyrää kovasti, ja myös valmennukselle jatkosopimus on mieluinen asia – puhumattakaan itsestään pelaajasta:

”Hieno tunne! Kauteen ollaan alettu valmistautumaan hyvällä vauhdilla. Uusia pelaajia on ollut treenivahvuudessa ja fiilis on ollut kaikilta osin hyvä. Harjoituspeleissäkin on huomattu kehitystä. Nyttemmin ollaan keskitytty enemmän fysiikkapuoleen. Juoksemista ja kuntosalia on lisätty. Oli kiva, että muu valmennus pysyi samana Ash Civilin lähdettyä. Mitään isoja muutoksia ei tullut ja valmennus tuntee pelaajat hyvin.”

Nousu Kakkoseen ja paluu Tammelaan miellyttää Rantasta:

”Harppaus Kolmosesta Kakkoseen on iso. On kiva päästä pelaamaan kovatasoisempia pelejä ja TPV varmasti pystyy haastamaan sarjan jokaista joukkuetta. Uusi Tammela on vaikuttanut hienolta ja modernilta. Odotan, että pääsemme kohta pelaamaan Tammelassa kannattajien edessä.”


Keskikentällä ja laidassa pelaava Paavola odottaa innolla sarjakautta Tammelassa:

”Valmistautuminen kauteen on näyttänyt hyvältä ja treeneissä vauhti kasvaa joka viikko. Viime kauteen verrattuna olemme treenanneet paljon kovempaa ja tehokkaammin. Uudessa Tammelassa pelaaminen tuo minulle lisämotivaatiota, kuten varmasti myös monille muille pelaajille. Muistan kuinka itse olin junnuna katsomassa Tammelassa edustuksen pelejä ja nyt tuntuu hienolta päästä itse pelaamaan stadionille. Nykyisellä treenivauhdilla uskon, että tulemme pärjäämään hyvin Kakkosessa.”


Monikäyttöinen, mutta parhaiten laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Huttunen kertoo menon maistuneen treeneissä:

”Treeneissä on ollut hyvä meininki, ja kauteen valmistautuminen on hyvällä mallilla. Tempo on noussut viime kaudesta selvästi.”

Tuleva kausi on Huttuselle mieluinen haaste kahden Kolmosen kauden jälkeen:

”On hienoa päästä pelaamaan taas Kakkosta, ja mikäs sen parempaa kuin pelata sitä Tammelan uudella stadionilla. Teemme kovasti töitä, että saamme joukkueen hitsattua hyvin yhteen, ja pystymme pelaamaan mahdollisimman hyvää futista. Oma tavoitteeni on saada mahdollisimman paljon itsestäni irti, ja olla joukkueelle mahdollisimman suureksi hyödyksi.”

Yleisöä Huttunen kutsuu sankoin joukoin Tammelaan:

”Toivottavasti saadaan kotipeleihin hyvä pöhinä päälle ja paljon porukkaa paikalle.”

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

Kausikortilla saat entistä enemmän matseja samaan rahaan – tule mukaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.