Kalle Kohonen vahvistaa TPV:n maalivahtiosastoa!
Edustus MiehetJulkaistu: 17.02.2024 07.33

Kalle Kohonen vahvistaa TPV:n maalivahtiosastoa!

TPV on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen maalivahti Kalle Kohosen kanssa. Kohonen vakuutti valmennuksen nopeasti saavuttuaan treenirinkiin, ja sopimus saatiin kivuitta aikaiseksi. Kohosella on Haka-tausta, mutta 21-vuotias maalivahti on alun perin Viialan Peli-Veikkojen kasvatti.

”Viialasta menin Hakan junnuihin ja lopulta edustuksen kolmosveskaksi. Ennen siirtoa TPV:hen pelasin Haka-j:ssä,” Kohonen kertaa lyhyesti historiaansa.

Tekeminen TPV:ssä on vakuuttanut nuoren maalivahdin:

”Kauteen valmistautuminen on näyttänyt tosi hyvältä. Ollaan menty kovaa treeneissä ja päästy pelaamaan hyviä harjoituspelejä. On mukavaa olla Mika Hilanderin kovatasoisessa maalivahtivalmennuksessa. Uskon, että hänestä on iso apu omalle uralleni.”

Kakkosen kaudesta Kohonen odottaa vaativaa, ja Tammelassa pelaaminen on nuorukaiselle mieluinen asia:

”Kakkonen on tietysti laadukas sarja, ja kauden aikana tulee varmasti kovia pelejä. On kyllä mukavaa päästä uudelle Tammelan stadionille pelaamaan. Siellä on puitteet viimeisen päälle. Toivottavasti saadaan Tammelaan porukkaa, kun kausi alkaa.”

”Omat tavoitteet on kehittyä maalivahtina joka osa-alueella ja päästä pelaamaan mahdollisimman monta peliä. Ja tietenkin voittaa joka peli! Nähdään Tammelassa!”

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

Kausikortilla saat entistä enemmän matseja samaan rahaan – tule mukaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.