TPV P20 pyrkii SM-karsintasarjaan
P20Julkaistu: 03.10.2024 08.28

TPV P20 pyrkii SM-karsintasarjaan

TPV:n P20 ja miesten kakkosjoukkue ovat jatkaneet vahvaa menoaan syyskaudella.

Miesten kakkosjoukkue sijoittui hyvillä tilastoilla Nelosen lohkossaan toiseksi. Kakkossija ei takaa suoraa nousua Kolmoseen, vaan joukkue joutuu odottamaan mahdollista Palloliiton täydennysmenettelyä.

P20 johtaa omaa Ykkösen lohkoaan, kun otteluita on vielä kaksi jäljellä. Lohkon kaksi parasta etenee kauden 2025 SM-karsintasarjaan. Kauden päätavoite eli nousu on siis omissa käsissä. Valmentaja Leo Loukoila muistuttaa, että edessä on vielä kovia pelejä.

- Kaiken kaikkiaan olemme pystyneet suorittamaan omalla hyvällä tasollamme koko syyskauden. Pelaajistoa on kierrätetty rankasti, sillä luottamuksemme koko pelaajamateriaaliin on vankkumaton. Kauden aikana TPV/2 peleissä meillä on pelannut 50 eri pelaajaa ja P20 peleissä 47 eri pelaajaa, Loukoila kertoo ylpeänä.

Loukoila antaa tunnustusta myös koko valmentajatiimille sekä muille toimihenkilöille.


Kuvat: Jyri Haapanen

Myös huippuvaiheen P17-20 vastaava Gavin Dye on erittäin iloinen joukkueiden suorittamisesta.

- Pojat ovat tehneet loistavaa tulosta sekä P20 Ykkösessä että miesten Nelosessa. Pelaajat ovat myös kehittyneet kauden aikana, ja moni pelaaja on päässyt treenaamaan edustusjoukkueen ringissä. Jos saavutamme tavoitteemme, ensi kaudesta tulee todella haastava mutta myös jännittävä.

Ensi kauden P20-joukkueen rakentaminen on jo käynnissä. Valmennuksen ja toimihenkilöiden suhteen tilanne näyttää hyvältä. Pelaajapuolella Loukoila toteaa, että ympärille katsellaan aktiivisesti.

- Vaikka pelaajia on listoilla paljon, pidämme silmät auki myös uusien tulokkaiden varalta - try out jaksolle on mahdollista päästä ottamalla minuun yhteyttä ja sopimalla asiasta. Emme kuitenkaan pidä varsinaista avointa try-out jaksoa, Loukoila kertoo.

P20 pelaa seuraavan ottelunsa PK-35:ttä vastaan. Ottelu pelataan sunnuntaina 6.10. klo 16:00 Kauppi 1 tekonurmella.