25
TOU
16.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

FC Honka - TPV   0 - 3

Espoo, Tapiola 1 TN

Punakone meni menojaan toisella puoliajalla

Kuva: Jarkko Isto

TPV:n miesten edustusjoukkue palasi lauantaina voittojen tielle komealla tavalla. Punakone haki FC Hongalta 0-3 vierasvoiton.

Ensimmäinen puoliaika tahkottiin maaleitta. Voiton takuuna oli mainio toinen puoliaika. TPV käytti vastustajan virheet hyväkseen vakuuttavasti. Antti Kujala viimeisteli tunnin kohdalla nopeat kaksi maalia, ja Emenike täräytti 70. minuutilla vapaapotkusta loppunumerot.

Kujala oli taiston tauottua todella iloinen.

- Hyvä ottelu meiltä. Loppujen lopuksi otettiin väljä voitto. Puolustus pelasi todella hienosti ja piti nollat. Itselläni peli- ja maalinälkä on tällä hetkellä todella kova – lisää maaleja tulee, kun saan vain peliaikaa, Kujala toteaa pilke silmäkulmassaan.

Myös päävalmentaja Markus Halme loisti tyytyväisyyttään.

- Saimme iskettyä hyviä maaleja vastustajan erheistä. Pelissä ei ollut suurta hätää. Honka piti paljon palloa, mutta omassa päässä. Saatiin siis harjoittaa prässiä tosi paljon. Tuloksena oli joukko hyviä riistoja ja katkoja. Kaksi nopeaa maalia auttoi hommaa tosi paljon, eikä Honka saanut kummoista loppukiriä aikaan.

Kolmen pisteen voitto teki hyvää sarjan kokonaistilanteelle. TPV on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä 14 pisteellä. Viikolla edessä on uusi Espoon reissu: isäntänä on keskiviikkona klo 18:30 SexyPöxyt, joka otti viikonloppuna kauden avauspisteensä Ilveksen kakkosjoukkueen kustannuksella.

- Keskiviikkona on mielenkiintoinen reissu. Pöxyt on varmasti saanut itseluottamusta avausvoitosta. Pelistä ei tule mitenkään helppo. Meidän on säilytettävä sama taisteluilme ja tehtävä kaikki asiat mahdollisimman hyvin. Pelaajatilanne elää, sillä poissaoloja on edelleen, Halme toteaa.

TPV:n kokoonpano:

Kalle Kohonen
Lauri Seppälä
Eino-Veikko Ek
Mohamed Koroma > 62’ Tuomas Lehti
Elmeri Riikonen
Mauno Siren > 62’ Emenike
Santeri Pitkäkoski
Roope Kostiainen > 76’ Miska Huttunen > 79’ Juuso Juusela
Ville Puustinen > 76’ Tomas Rantala
Tomi Ylinen

Sami Maja
Aleksi Rantanen