8
KES
16.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

Ilves/2 - TPV   1 - 2

Tampere, Tammelan stadion TN

Punakone valmis paikallispeliin

TPV:n miesten edustusjoukkue aloittaa runkosarjan toisen puolikkaan paikallispelillä Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Punakone suoriutui ensimmäisestä rupeamasta hienosti: kymmenestä ottelusta on kasassa seitsemäntoista pistettä, joka oikeuttaa viidenteen sijaan. Tällä menolla TPV on tyrkyllä ylempään jatkosarjaan.

Voitollisen Espoon turneen jälkeen Punakone on keskittynyt palautumiseen, harjoitteluun sekä pelaajien kuntouttamiseen. Päävalmentaja Markus Halmeen mukaan tilanne alkaa viimeksi mainitun suhteen paranemaan.

- Pelaajia alkaa palailemaan takaisin kokoonpanoon, joten tilanne näyttää paremmalta. Saamme paikallispeliin hyvän kokoonpanon.

Halme kertoo menneen treeniviikon olleen hyvä. Fokus on tiukasti tulevissa haasteissa.

- Olemme päässeet treenaamaan sellaisia asioita, joilla on lauantaina merkitystä. Vastustajan lisäksi keskitymme toki myös omaan tekemiseemme. Lisäksi henkisen puolen pitää olla kunnossa.

Halme on tyytyväinen kevätkierroksen saldoon. Päävalmentaja painottaa kuitenkin, etteivät hyvät tulokset paina lauantain ottelussa yhtään.

- Joka tapauksessa tästä on mukava lähteä kohtaamaan joukkueita toiseen kertaan. Jos aiomme tuplata pisteemme, on onnistuttava todella hyvin. Moni joukkue haluaa varmasti keinolla millä hyvänsä ylempään loppusarjaan.

Ilveksen kakkosjoukkueen alkukausi ei ole ollut helppo. Halme varoittaa silti ottamasta vastusta millään tavalla kevyesti.

- Nuorelle joukkueelle tyypillisesti Ilves/2 on ailahdellut, mutta joukkue on hyvin valmennettu. Heillä on todella laadukkaita yksilöitä. Mahdollisuuden saadessaan he osaavat hyödyntää paikkansa. Meillä tulee olemaan täysi työ, jos aiomme saada pisteitä.

Alun perin sunnuntaille suunniteltu ottelu aikaistettiin lauantaiksi. Ilves/2:n kotiottelu alkaa Tammelan stadionilla lauantaina klo 16:00.