8
KES
16.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

Ilves/2 - TPV   1 - 2

Tampere, Tammelan stadion TN

Punakone löi Ilveksen kakkosjoukkueen toistamiseen

Kuvat: Jarkko Isto

TPV aloitti runkosarjan toisen puolikkaan voitollisesti. Derbyssä Ilveksen kakkosjoukkue kaatui lukemin 1-2 (0-2), joten TPV vei tällä kaudella molemmat ottelut Ilvestä vastaan.

Voiton avaimia olivat kärsivällisyys sekä hyvä puolustaminen. Maalinteossa onnistuivat Antti Kujala rangaistuspotkusta sekä Rudi Dieter hienon yksilösuorituksen jälkeen.

Ilves/2 piti ottelussa paljon palloa, mutta Punakone sai tehtyä hallinnasta verrattain tehotonta. Toisella puoliajalla tulleen kavennuksen lisäksi isännät eivät päässeet rimaa lähemmäksi.


Päävalmentaja Markus Halme totesi ottelun menneen tuttuja latuja pitkin.

- Ilves piti taas totutusti palloa, mutta voittopuolisesti saimme pidettyä vastustajan pois vaarallisilta paikoilta. Tällä kertaa Ilves teki myös vaarallisia vastahyökkäyksiä, jotka saatiin myös pelattua hyvin pois.

Toiselle puoliajalle Halmeen mukaan joukkue passivoitui hieman liikaakin.

- Tehtiin se mitä pitikin, vaikka unohdimme välillä oman pelaamisen ja luovuimme pallonhallinnasta suosiolla. Riskejä ei tarvinnut ottaa, eikä niitä otettukaan.

Kolmannen peräkkäisen voiton myötä TPV nousi sarjataulukossa neljännelle sijalle. Mahdollisuudet päästä runkosarjassa kuuden sakkiin ja ylempään loppusarjaan ovat täysin omissa käsissä.

- Meillä on edessä mielenkiintoiset viikot, kun vastassa ovat HJS, Pallo-Iirot ja Tampere United. Vastukset ovat kovia, mutta kaikilla on tässä sarjassa omat haasteensa, Halme kuittaa.


Sunnuntaina Tammelassa on TPV:n seurapäivä, jolloin stadionilla on ohjelmaa puolesta päivästä alkaen. Miesten Kakkosen ottelu TPV – HJS pelataan klo 18:30.

Liput miesten otteluun maksavat 13€/9€. Ennakkoliput Lippupisteestä:

https://www.lippu.fi/event/tpv-miesten-kakkonen-ta...

TPV:n kokoonpano:

Kalle Kohonen
Eino-Veikko Ek
Mauno Siren
Akseli Paavola
Antti Kujala
Tuomas Lehti > 80’ Lauri Seppälä
Juuso Yli-Rajala
Miska Huttunen > 70’ Aleksi Rantanen
Rudi Dieter > 46’ Samuli Sipilä
Santeri Pitkäkoski
Tomi Ylinen

Sami Maja
Elmeri Riikonen
Wihtori Vänttinen
Juuso Juusela