2
HEI
18.30
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

TPV - Tampere United  0 - 0

Tampere, Tammelan stadion TN

Kuuma Tampereen derby on ovella

Tiistaina TPV ja Tampere United kohtaavat toisen kerran sarjakauden aikana. Vapunaattona Punakoneen voittoon päättynyt derby oli tiivistunnelmainen ottelu, eikä yhtään vähempää sovi odottaa toisestakaan kohtaamisesta.

Viime kohtaamisen jälkeen Tampere United on vaihtanut valmentajaa. Tero Suonperän johdolla Tamu on tasaisen sarjan kärkiporukassa kolme pistettä TPV:tä edellä. Molempien joukkueiden tähtäin on ylemmässä loppusarjassa, joten keskinäisen ottelun pisteet ovat arvossaan.

United tulee otteluun yli kahden viikon tauolta. Punakoneen viimeinen ottelu pelattiin Raumalla ennen juhannusta. Pallo-Iirot käänsi ottelun edukseen viimeisen vartin aikana, joten TPV palasi kotiin ilman pisteitä.

Päävalmentaja Markus Halme hehkuttaa jälleen derbyn merkitystä joukkueelle.

- Nämä pelit ovat hienoja ja ainutlaatuisia. Pelaajat tuntevat toisensa hyvin. Derbyyn on odotettavissa hyvin yleisöä. Tunnelma on loistava. Molemmin puolin lataus on varmasti vahva, Halme hehkuttaa.

Halme kertoo, että saman kaupungin joukkueita on helppo seurata.

- Olemme päässeet näkemään hyvin Unitedin tekemistä. Uudella päävalmentajalla muutoksia on tullut ja pelaajiakin on hankittu. Tämä tuntuu ainoalta oikealta derbyltä, joten kannattajien tukea tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Mauno Siren toteaa, että valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin.

- Pieni juhannustauko teki kaikille hyvää. Nyt joukkueella pitäisi olla tuoreet jalat. Itselläni pelipaikka on vaihdellut, mutta pelaaminen on aina hienoa. Toivottavasti tämä välittyy katsomoonkin, ja saamme porukan tiistaina liikkeelle, Siren vetoaa.

TPV – Tampere United tiistaina 2.7. klo 18:30 Tammelan Stadionilla.
VIP-osasto aukeaa klo 17:00.

Ennakkoliput TÄÄLTÄ.