8
HEI
18.30
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

VJS - TPV   6 - 2

Myyrmäki, Vantaa. Jalkapallostadion TN

Punakoneelle pohjakosketus Vantaalla

TPV:n maanantaisesta vierasottelusta VJS:ää vastaan ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Kaikessa parempi ollut VJS hallitsi ottelua varsinkin avauspuolikkaalla mielin määrin ja vei pisteet kyselemättä lukemin 6-2 (5-1).

TPV:n molemmat maalit viimeisteli Roope Kostiainen.

Punakoneella ei päävalmentaja Markus Halmeen mukaan riittänyt tekeminen millään osa-alueella. Päävalmentaja oli taiston tauottua valmis ottamaan tuloksen omaan piikkiinsä.

- Täytyy nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi. Epäonnistuimme valmistautumisessa pahemman kerran. Tekeminen oli todella apeaa. Oltiin hitaita, ei saatu syöttöjä perille, ja kaksinkamppailutkin hävittiin. Tasoromahdus oli karmea, Halme kauhisteli.

Halmeen mukaan toisella jaksolla yritettiin saada positiivista otetta, mutta suoritus ei noussut kuitenkaan ylärekisteriin.

- Nyt on tärkeintä pistää katse lähitulevaisuuteen. Meillä on kaksi erittäin tärkeää peliä edessä. Teemme viikolla pari hyvää treeniä, joissa tehdään perusasioita huolellisesti. Onneksi seuraava peli tulee nopeasti. Haluamme näyttää, että osataan enemmän mitä tänään näytettiin.

Edessä on siis tiiviiseen tahtiin kaksi isoa peliä, joista olisi saatava täysiä pisteitä.

- Panokset ovat kovat, koska haluamme ylempään loppusarjaan. Motivaatio tulee suoraan sitä kautta. Tänään oli yksinkertaisesti huono päivä, Halme päättää.

Punakone pelaa perjantaina jälleen Tammelassa. Tule kannustamaan kotijoukkue täysiin pisteisiin. Ottelu alkaa klo 19:00

Ennakkoliput

TPV:n kokoonpano:

Kalle Kohonen
Eino-Veikko Ek
Santeri Pitkäkoski
Mauno Siren -> 75’ Ville Puustinen
Juuso Yli-Rajala -> 63’ Jasi Kinnunen
Tomi Ylinen
Akseli Keso -> 62’ Aleksi Rantanen
Elmeri Riikonen -> 32’ Akseli Paavola
Tuomas Lehti
Roope Kostiainen
Miska Huttunen -> 63’ Samuli Sipilä

Sami Maja
Lauri Seppälä