21
HEI
15.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

FC Inter 2 - TPV   4 - 1

Turku, Veritas Stadion TN

Inter/2 rankaisi alussa

Punakone joutui Turusta tyhjin käsin kotiin, sillä Inter/2 oli tyly isäntä ja voitti sunnuntain ottelun 4-1 (3-1). TPV:n pelissä oli hyviä elementtejä, mutta virhealttius alakerrassa vei mahdollisuudet menestykseen. Turkulaiset viimeistelivät todella hyvällä prosentilla.

Inter/2 johti ottelua kolmella maalilla jo puolen tunnin pelin jälkeen. Juuso Yli-Rajalan upea maali kulmapotkutilanteesta toi tamperelaisille toivoa, mutta tätä lähemmäs pisteitä ei Punakone päässyt.

Inter/2:n neljännen maalin jälkeen toisen puoliajan jälkipuolisko meni pelailuksi.

Punaisten aurinkolasien läpi katsottuna lukemat hieman imartelevat Interiä. Myös päävalmentaja Markus Halme näki suojattiensa esityksessä paljon hyvää.

- Ei me oltu pelillisesti ihan niin paljoa perässä. Tärkeillä hetkillä tuli pieniä nukahduksia, joista kaveri teki hyviä ratkaisuja. Pelin edetessä meidänkin homma alkoi sujumaan paremmin, Halme näki.

Halme piti kovasti joukkueensa ilmeestä toisen puoliajan alkupuolella. Tässä vaiheessa olisi pitänyt saada tehot esiin.

- Siinä vaiheessa olisi tarvittu toinen kavennusmaali paikoistamme. Joskus se vaan on pienestä kiinni. Olen kuitenkin tyytyväinen joukkueen liikkeeseen. Jossain vaiheessa meitä vastaan oli tosi vaikeaa tehdä maaleja, mutta tässä vaiheessa niitä menee turhan helposti. Siihen täytyy keksiä keinot.

Halme kiitti pientä mutta äänekästä kannattajajoukkoa.

- Oli hienoa kuulla, että meillä oli ääneen kannattajia Turussa. Pieni porukka jaksaa kulkea katsomassa pelejä. Tällä on meille iso merkitys.

Perjantaina Punakonetta odottaa todella tärkeä peli, jossa pelissä on ylemmän loppusarjan paikka.

- Kyseessä on iso peli, josta on otettava pisteitä. FC Honka on hyvä ja pelaava joukkue. Ensimmäinen peli Espoossa oli tasainen, vaikka ratkesi meille toisella puoliajalla. Onnistumista vaaditaan. On joka tapauksessa upeaa, että on ison panoksen pelejä. Se tekee tästä hommasta mielekästä – näiden matsien takia tätä tehdään, Halme painottaa.

TPV – FC Honka pe 26.7. klo 19:00 Tammelassa. Tuu mukaan!
https://www.lippu.fi/event/tpv-miesten-kakkonen-tammelan-stadion-18495658/

TPV:n kokoonpano:

Kalle Kohonen
Miska Huttunen > 71’ Aleksi Rantanen
Tomas Rantala > 81’ Lauri Seppälä
Juho Mattila
Eino-Veikko Ek
Tomi Ylinen > 71’ Akseli Keso
Juuso Yli-Rajala
Elmeri Riikonen > 86’ Wihtori Vänttinen
Roope Kostiainen > 86’ Mohamed Koroma
Akseli Paavola
Antti Kujala

Sami Maja