TPV P8 – iloinen joukkue!
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 10.08.2024 15.48

TPV P8 – iloinen joukkue!

TPV P8 on kasvava ja kehittyvä juniorijoukkue, jossa harjoittelee parisenkymmentä vuosina 2016-18 syntynyttä pelaajaa.

Kuluvan kauden aikana P8 on osallistunut TPV:n järjestämiin Välipäiväturnaukseen, Särkänniemi Cupiin sekä Futisklubin turnauksiin.

⁠Lisäksi joukkue kävi toukokuussa pelaamassa Helsingin Vuosaaressa turnauksen. Aamusta iltaan kestänyt pitkä pelimatka jäi pelaajille varmasti mieleen jännittävänä kokemuksena.

P8 on osallistunut Palloliiton sarjoihin. Eri tasoilla vastassa on ollut Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen joukkueita.

Talvella joukkue pelasi sarjoissa futsalia, mutta kesäksi vaihdettiin jalkapalloon. Joukkue harjoittelee kuitenkin ympärivuotisesti jalkapalloa, sillä viime talvena sillä oli kerran viikossa harjoitukset Jalitsu-hallin tai Pirkkahallin tekonurmilla. Lisäksi pelattiin harjoituspelejä kerran tai pari kuussa lähialueen joukkueita vastaan. Näiden lisäksi talvella oli kerta viikkoon futsal-harjoitukset.


Aktiivista toimintaa on ollut myös varsinaisen jalkapallon ulkopuolella. Joukkueenjohtaja Jari-Pekka Tamminen kertoo, että taustavoimat ovat panostaneet varainhankintaan.

- Aktiivisella varainhankinnalla harrastusmaksut on saatu pidettyä kohtuullisina, Tamminen kehaisee.

Pääsääntöisesti Vehmaisten ja Kaukajärven kentillä harjoitellut P8 oli näkyvässä roolissa myös TPV:n seurapäivänä: joukkueen pelaajat olivat saattajina miesten edustusjoukkueelle ennen ottelun alkua.

Tule mukaan P8:n toimintaan! Iloiseen joukkueeseen mahtuu lisääkin pelaajia!
Lähetä viesti joukkueenjohtajalle jari-pekka.tamminen@tpv.fi