Joukkueenjohtajan terveiset
T10/9Julkaistu: 15.03.2024 14.52

Joukkueenjohtajan terveiset

Tervehdys täältä tyttöfutiksen parista!

T10/T9-joukkueen talvikausi alkaa olla päätöksessään, kun viimeiset Futsal-sarjan pelit saatiin pelattua. Koko talvikausi harjoiteltiin ja pelattiin aktiivisesti, joten näimme paljon kovaa treenaamista, upeita suorituksia ja jänniä pelejä. Joukkueen treenimotivaatio on ollut korkealla läpi talven, kun Lotan ja Markun johdolla on treenattu suunnitelmallisesti mm. tekniikkaa, puolustamista ja hyökkäämistä. Lisäksi T10-ikäiset alkavat valmistautua kesäkauteen aivan uudenlaisen haasteen kera, sillä 8v8 pelit alkavat tälle peliryhmälle uuden sarjakauden myötä. Odotamme jo innolla kesän pelejä tuttuja ja uusia vastustajia vastaan!

Joukkue on myös kasvanut talvikaudella, kun uusia harrastajia on tullut jälleen toimintaan mukaan. Kesään lähdetään lähes 20 hyvin innokkaan ja sitoutuneen tyttöpelaajan voimin, ja myös vanhemmat ovat olleet mahtavalla tavalla mukana tekemisessä: Apuvalmentajana, varainkeruuta järjestämässä ynnä muuta. Esimerkiksi vanhempien voimalla juuri toteutetun hyvin onnistuneen varainkeruutempauksen ansiosta joukkueella on nyt kesäkaudella hyvät mahdollisuudet toimia ja osallistua esimerkiksi turnauksiin. Toiminta on siis vakaalla pohjalla ja mahdollistaa hyvän harrastamisen hienon pelin parissa.

Uuden kauden alkaessa suunnitelmissa on hieman vielä markkinoida joukkueen toimintaa. T10/T9 korostaa etenkin sitä, että meidän toimintaamme kaikkien - sekä lasten että vanhempien - on helppo tulla mukaan. Tärkeintä on hyvä henki, aito innostus ja pelaamisen ilo.

Nähdään kesäkentillä!

Erik Lydén
Joukkueenjohtaja
TPV T10/T9

PS. Kiinnostaako futis? Soittele tai laita viestiä, 050-5262800.