Tyttöjoukkueiden avoimet harjoitukset – tuu mukaan!
T10/9Julkaistu: 27.10.2023 14.32

Tyttöjoukkueiden avoimet harjoitukset – tuu mukaan!

TPV:n tyttöjoukkueet aloittavat ensi viikolla 30.10. alkaen avoimet harjoitukset, joihin kaikki ovat tervetulleita treenaamaan ja tutustumaan ikäkausijoukkueen toimintaan. Avoimet harjoitukset on suunnattu vuosina 2010-2017 syntyneille tytöille. Tarkemmat tiedot harjoituksista saa Jukka Erämolta, jonka yhteystiedot ovat jutun lopussa.

Erämo on innoissaan uuden kauden alkamisesta ja uusista tyttöjoukkueista seurassa:

”Lähivuosina pyritään ottamaan isoja askeleita kohti saumatonta pelaajapolkua tyttöpuolella, ja pian pystymme tarjoamaan suuremmalle joukolle tyttöpelaajia laadukasta toimintaa, hyviä pelejä ja peliaikaa.”

Erämo saumaa jalkapallon harrastamisen TPV:ssä monipuolisesti. Vaikka toiminta on kehittävää, pitää sen olla myös mieluista:

”Haluamme, että meillä pelaaminen on kivaa ja samalla kehittävää - panostamme siihen, että valmennuksen taso ja arvomaailma kohtaavat nämä vaatimukset. Rakennamme hyvää pelaajapolkua ja onneksi meillä on jo laadukas ja todella hyvin valmennettu naisten edustusjoukkue, jonne haluamme kasvattaa pelaajia ja tarjota mahdollisuuden mennä TPV:n paidassa pitkälle. Monipuolisuus nähdään meillä rikkaudeksi: haluamme kasvattaa liikunnallisia ja aktiivisia nuoria, joten meillä ei ole ongelma harrastaa myös muita lajeja futiksen ohella.”

Joten tule mukaan – ota heti yhteyttä Jukka Erämoon.
Jukka Erämo
Puh. 040 748 9869
jukka.eramo@tpv.fi