HOX! Avoimia treenejä uusille pelaajille ⚽️
T13Julkaistu: 07.08.2024 08.27

HOX! Avoimia treenejä uusille pelaajille ⚽️

Etsitkö kivaa, kehittyvää ja monipuolista joukkuetta?

Meidän iloiseen rinkiin mahtuu jalkapallosta innostuneita 2010-2012 syntyneitä tyttöjä. Meillä on pelaajia laidasta laitaan niin kokemuksen kuin iänkin puolesta, mutta pyrimme tarjoamaan kaikille sopivan tasoista haastetta ja oman ikäryhmän pelejä.

Tällä hetkellä meidän kokeneemmat tytöt pelaa T13 kakkosta. Ilveksen futisliigaan osallistumalla on varmistettu lisäksi, että kaikki saavat peliaikaa ja myös kokemusta 11vs11 pelistä kun ensi vuonna siirrytään isolle kentälle. Tavoitteenamme on saada joukkue kuitenkin myös ensi vuonna nuoremmille tytöill 8vs8 sarjaan.

Treenejä meillä on 3-4 kertaa viikossa ja lisäksi syksyllä aloitetaan Akatemiatreenit tavoitteellisimmille pelaajille. Talvisin olemme osallistuneet futsaliin ja olemme ottaneet tällä kaudella harjoitusohjelmaan myös fysiikkatreenit kerta viikkoon.

Meillä on loistava yhteistyö P13 joukkueiden kanssa ja osa tytöistä käy treenaamassa ja myös pelaamassa poikien kanssa. T15 porukan kanssa tehdään myös yhteistyötä. TPV:n naisten edustuksen peleissä pidämme kioskia, jolla keräämme rahaa esimerkiksi turnausmatkoihin, tarvikkeisiin ja päättäjäisiin.

Tuu kokeilemaan olisko tää sulle sopiva rinki 🤩⚽️👌🏼

Lisätietoja joukkueen toimihenkilöiltä

Joukkueen esittely TÄÄLLÄ.