TPV:n P10 on vahvassa kasvussa
P10Julkaistu: 19.02.2024 15.57

TPV:n P10 on vahvassa kasvussa

Vuonna 2014 syntyneiden TPV:n P10-joukkue on kovalla kasvu-uralla, ja joukkueessa on tekemisen meininki. Yhdessä harjoittelevassa joukkueessa on tällä hetkellä kaksi ryhmää, Kilpa ja Haaste. Vastuuvalmentaja Ville Kurtisin mukaan laajennusta on tulossa sitä mukaa, kun pelaajia virtaa joukkueeseen sisään:

”Tarkoitus on saada vielä yksi peliryhmä lisää, ja pelaajamäärien kasvu viittaa siihen, että tämä tavoite tulee täyttymään.”

Kilparyhmän on tarkoitus pelata säännöllisesti kansallisen tason ykkösjoukkueita vastaan. Haaste nimensä mukaisesti haastaa Kilpaa, ja pelaajilla on mahdollisuus nousta Haasteesta Kilparyhmän mukaan.

Toiminta on aktiivista sekä laadukasta, ja joukkue harjoittelee tavoitteellisesti. Kaiken takana on pelaamisesta ja yhdessäolosta kumpuava riemu. Kurtisin mukaan joukkueen toiminta rakentuu säännöllisesti:

”Joukkueella on treenejä 3-4 kertaa viikossa. Lisäksi tulevat vielä pelitapahtumat ja turnaukset. Joukkue pelaa säännöllisesti Pirkanmaan alueella, mutta myös esim. pääkaupunkiseudulla käydään jonkun verran pelaamassa.”

Valmennus joukkueella on kunnossa – nuorekkailta valmentajilta löytyy osaamista ja koulutusta. Kurtisilla (UEFA C, Ekkono level 2) on pitkä peli- ja valmennustausta pääkaupunkiseudulta. Ville Kankkosella on monilajitausta ja nuorukainen tuo raikasta tuulahdusta jalkapalloon. Matti Korhosella on takanaan pitkä peliura, johon sisältyy myös kokemusta Veikkausliigasta.

Kurtisi summaa joukkueen perustavoitteet seuraavasti:

”Tarkoitus luoda koko ikäryhmälle turvallinen tila harjoittaa jalkapalloa. Meillä korostuu yksilönvapaus: tässä joukkueessa virheitä saa ja pitääkin tehdä. P10:ssä kannustetaan olemaan rohkeita, ylittämään itsensä ja uskaltaa myös epäonnistua. Me haluamme luoda oman elämänsä Messejä, Ronaldoja ja Neymareita.”

P10 on siis kasvamassa, ja peliryhmien lisääntyessä joukkueessa on tilaa. Käytä tilaisuus hyväksesi, ja tule mukaan laadukkaaseen ja kivaan toimintaan.

Tule mukaan kokeilemaan – ota yhteyttä:
Ville Kurtisi
044 309 0263
ville.kurtisi@tpv.fi

Haastattelimme maalivahti Marttia - tässä Martin kommentteja P10-joukkueesta:

Millaista on pelata P10:ssä?

”Kivaa kun pääsee pelaamaan tosi kova tasoisia pelejä veskarina ja kenttäpelaajana. Joukkuekaverit on kivoja ja ottaa uudet pelaajat hyvin mukaan. Pelaajat ja valmentajat tsemppaa aina ja kehuu paljon onnistumisista. Esimerkiksi kun teen torjunnan niin kaikki kehuu!”

Millainen joukkuehenki joukkueessa on?

”Kun tulee treeneihin niin kaikki aina moikkaa ja muutenkin treeneissä on aina kivaa muiden kanssa. Kaikki ovat kavereita keskenään.”

Millaisia tavoitteita sinulla on ensi kaudeksi?

”Olla parempi kenttäpelaaja. Maalivahtina kehittyisi enemmän niin että pelaisi enemmän nollapelejä. Joukkueena haluaisin, että päästään kaikkiin parhaisiin turnauksiin ja voitetaan kaikki pelit.”

Myös Martti toivottaa uudet pelikaverit tervetulleiksi TPV:n P10 joukkueeseen!

Joukkueen uusimmat uutiset