26
TOU
18.00
Edustus Naiset, Naisten Kakkonen

TPV - TKT  3 - 0

Tampere, Kauppi 3 TN

TPV:n naisilla Derby Kaupissa

Sunnuntaina TPV:n naisten edustusjoukkue pelaa paikallispelin TKT:tä vastaan. Ottelu alkaa Kaupissa sunnuntaina 26.5. klo 18:00.

Otteluun on vapaa pääsy. TPV:n verkkokaupasta voi ostaa edullisia naisten joukkueen kannatuskausikortteja. Ottelussa palvelee kahvikioski.

TPV on kerännyt tähän mennessä neljästä ottelusta yhtä monta pistettä. Aivan tyytyväinen ei päävalmentaja Mikko Lepistö alkukauteen ole.

- Tarkoitus oli lähteä jatkamaan siitä, mihin viime kausi lopetettiin. Jostain syystä emme kuitenkaan ole löytäneet sitä tasoa, jolla olemme parhaimmillaan olleet. Samalle sivulle pääseminen ja kokonaisen ottelun pelaaminen hyvin on ollut meille iso haaste. Isossa kuvassa puolustus on toiminut hyvin, mutta pienet hetket pelissä ovat tarjonneet vastustajille liian helppoja maaleja. Tasapaino hyökätessä on ollut jopa liian hyvää ja joukkueena hyökkääminen on ollut vaivalloista. Tulosten valossa ei ihan sitä mitä toivottiin, mutta silti iso parannus edellisiin alkukausiin.

Pelaajatilanteeseen viime viikonloppu toi hieman säröä.

- Pelaajatilanne on ollut alkukauden hyvä, mutta edellinen peli toi hieman koettelemuksia. Vastustajalla taisi hieman läikähtää yli ja ohi. Onneksi vain parilla luunmurtumalla selvittiin noista. Leveän materiaalin turvin saamme kuitenkin jalkeille varmasti mielenkiintoisen joukkueen. Jotain pieniä muutoksia varmasti haemme ja sitä kautta uutta virtaa tekemiseen, Lepistö päättää.

TPV – TKT su 26.5. klo 18:00 Kauppi 3. Tervetuloa!

Tilastot

3 - 0

TKT
(0-0)
52'MaaliIlottu Elisa
52'MaalisyöttöKeskitalo Jatta
63'MaaliForss Julie
63'MaalisyöttöTaivassalo Suvi
71'MaaliMoilanen Greta
71'MaalisyöttöKoivisto Aada
86'VaroitusMeronen Venla