22
SYY
14.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

VJS - TPV   1 - 1

Myyrmäki, Vantaa. Jalkapallostadion TN

Punakone Kakkosen B-lohkossa viidenneksi

TPV päätti sarjakautensa tasapelillä. VJS meni ottelun alussa johtoon, mutta sitkeä Punakone tuli rinnalle Akseli Paavolan komealla maalilla. Pisteet jaettiin tuloksella 1-1 (1-1).

Tasapelipiste tarkoitti sitä, että TPV nousi sarjataulukossa lopulta viidenneksi, mitä on pidettävä sarjanousijalle hienona tuloksena.

Punakoneen peli pysyi päätösottelua edeltävää derbyä paremmin kasassa. Tämän vahvistaa myös päävalmentaja Markus Halme.

- Tämä oli meiltä kypsää pelaamista – tuli vähän alkukauden hyvät ottelut mieleen. Maltettiin puolustaa huolella, eikä meillä ollut pelissä suurempaa hätää. Alussa ei saatu prässipeliä heti toimimaan, mutta sitten asiat loksahtelivat kohdilleen. Meillä oli paikkoja lisämaaleihinkin.

Kausi saa vielä jatkoa, sillä ensi lauantaina 28.9. TPV pelaa Hervannan kentällä TUL Cupin finaalissa WJK:ta vastaan. Itä-Suomen Nelosta pelaava varkautelaisjoukkue sijoittui lohkossaan kakkoseksi. Kauden urheilullisen tilinpäätöksen aika on lauantain ottelun jälkeen.

- TUL Cupin peli ja vastustaja on kiinnostava. Haluamme voittaa pokaalin, vaikkei tämä kaikkein suurin cup-turnaus olekaan. Lähdetään liikkeelle parhaalla saatavilla olevalla miehistöllä, Halme päättää.

Ottelu alkaa Hervannassa lauantaina klo 14:00 ja siihen on vapaa pääsy. Paikalla on kahvio, ja Wigrenin rapsakat makkarat paistuvat grillissä. Kannattaakin tulla katsomaan, päättääkö Punakone kautensa kannun nostoon.

Tilastot
VJS

1 - 1

(1-1)
3'MaaliNyholm Aaro
27'MaaliPaavola Akseli

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista