Naisten ekassa karsintapelissä maaliton tasapeli

Vähämaalinen peli oli jo ennakkoon odotettavissa kahden lohkovoittajan kohdatessa lauantain illassa Pyynikillä.

TPV ja FC UNITED tahkosivat maalittoman tasapelin naisten ensimmäisessä osaottelussa noususta ykköseen.

 

Ensimmäisen jakson alku sujui varsin hermostuneesti molemmilta joukkueilta olihan joukkueet täysin vieraita toisilleen entuudestaan. Kumpikin voitti lohkonsa aika selkeästi ja teki paljon maaleja ja vastaavasti omissakaan ei juuri ropissut. Alun tunnustelun jälkeen molemmat joukkueet rupesivat pikkuhiljaa löytämään pelijuonen.

 

Jakson loppu sujui myöskin aika tasaväkisissä tunnelmissa ja kummallakaan ei juuri maalintekotilanteita ollut,ainoastaan TPV:n Esra Erden pääsi puolittaiseen maalinteko tilanteeseen josta pallo kuitenkin niukasti yli maalin. Vapareita ja kulmia oli puolin ja toisin mutta niistäkään ei mainittavia maalipaikkoja syntynyt kummallekkaan. Juuri ennen taukovihellystä TPV:n laitapakki Marjukka Pirttisalo joutui jättämään kentän pahan käsivamman takia, kellossa 45+2. Tauolle lähdettiin niissä kuuluisissa kiikarilukemissa.

 

Toiselle jaksolle saatiinkin iloinen alku kun Miesten edustuksen pelistä Karjaalta suoraan Pyynikille saapui Faniryhmä Tammelan voima. Allekirjoittaneellekkin nousi ihokarvat pystyyn kun fanit rupesivat naisia kannustamaan ja tunnelma pynsällä oli sen jälkeen taattu.

 

TPV sai mielestäni lisävirtaa kannustuksesta ja ote siirtyi hienokseltaan TPV:lle. 62 min. kohdalla kotijoukkue suoritti tokan jakson ekan vaihdon kun kentälle asteli C-juniori Jenni Kantanen. Pallokontrolli oli täysin punapaitojen hallussa ja vaihtopenkillä odoteltiinkin koska avausmaali nähtäisiin. Vieraiden yritykset olivatkin lähinnä pitkä pystyyn tai laitaan mistä tavoiteltiin sarjassa 31 maalia tehnyttä  Wilma Sjöholmia. Punapaitojen pallollinen pelikontrolli jatkuikin läpi loppujakson ja pallo liikkui hienosti pelaajalta toiselle. Tinja Haikka oli tänäänkin ilmiömäinen ja oli joukkueen kolmas toppari.

 

82 min. kohdalla vierasjoukkueen Andrea Ström otti toisen keltaisen josta seurasi ulosajo. Tämä tietää sitä että Andrea katselee seuraavan pelin katsomosta. Ottelu oli tämän jälkeen täysin punapaitojen ja oli vai ajan kysymys koska PUNAKONE maalin tekisi. Niin ei kuitenkaan käynyt ja eka osaottelu päättyi 0-0.

 

KIITOS TPV:n F ja E Tytöille jotka jaksoivat tulla tulostaulun hoitajiksi ja pallotytöiksi sekä myös iso kiitos Tammelan Voiman fanijoukolle (miten olis ens lauantain toka matsi Pietarsaaressa ? )

 

Ens Lauantaina luvassa karsintojen toinen osaottelu kun matkaamme Pietarsaareen. Eli naisille riittäisi vaikka 1-1 tasapeli UEFA:n vierasmaali säännön mukaan. Viikko reenataan kovaa ja analysoidaan mennyt peli.

 

TPV- FC UNITED 0-0 (0-0)

72min varoitus (Sanna Koskinen)

TPV

31 Tinja Haikka

 3 Niina Huotari C

 5 Esra Erden

 6 Tintti Kurtti (62min  9 Jenni Kantanen )

 8 Essi Vilonen (79min  56 Joanna Saarinen )

10 Sanna Koskinen

11 Sini Ruponen (67min  33 Sofia Viitala )

17 Anne-Maarit Tuovinen

19 Veera Huotari

23 Marjukka Pirttisalo ( 45+2 7 Ella Bäcklund )

26 Marika Oksanen (86min  97 Milja Enqvist )

Vaihdossa:

27 Kiira Kaivola

14 Miia Hästbacka

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.