Naisille erikoinen tappio vieraspelissä

Naisten joukkue matkusti HPS:n vieraaksi Helatorstaina,matkaan saatiin lähes kaikki pelikunnossa olevat pelaajat. Matka meni loistavasti ja dösässä oli rento meininki.

Tehtiin pakollinen stoppi Linnatuuleen että saatiin rakot tyhjäks. Linnatuulen jälkeen joku oli pongaavinaan dösän ikkunasta Hernekertun,tie sitten pitääkö paikkansa.
kts.wikipedia hernekertusta.
No joo, saavuttiin stadiin ja oltiin ehkä hivenen liian aikaisin paikallla ja mentiin kentän lähellä olevan päiväkodin pihaan pitään kliffaa koko joukkueen kanssa. Silloin rupes tuntumaan tää on meidän peli.


IMG 1458
Itse ottelu meinasi jo alussa saada yllättävän käänteen kun Herra isoherra (päätuomari) sanoi että emme saa pelata vihreissä sukissa. Mutta sitkeitten neuvottelujen jälkeen saimme pelata vihreissä sukissa, kiitos siitä.

Ottelu vihellettiin käyntiin ja eka 20min mentiin täysin TPV:n komennossa, pieni kömmähdys kuitenkin sattui kun 9min kohdalla tuomari näki että TPV:n pelaaja rikkoi rankkarialueella vastustajaa.
Noh sen näämme videoklipeistä aivan pian. Näin kuitenkin kävi ja Lehtisen Aino pisti hallitusti pilkun sisään, 1-0. TPV:llä oli ekalla jaksolla silti mahdollisuus tappaa peli omaksi edukseen,mutta näin ei käynyt. Ekan jakson maalintekopaikat 12-4 TPV:lle

Eka jakso mentiin mielestäni TPV:n komennossa ja tuomarin pilli soikin juuri ajallaan.Tänään ei tauolla menty pukukoppiin kun oli niin ,tai siis hyvin lämmin päivä.

IMG 1459

Toinen jakso mentiin melkein samoissa tunnelmissa,mutta HPS oli tauolla skoutannu punakerttujen pelifilosofian ja alkoi pikku hiljaa ottaa otetta pelistä. Kun pelikellossa oli 74min niin Janette Jananatuinen siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon. Ada Nikkilä kuitenkin toi TPV:n mukaan peliin loistavalla puskumaalillaan kunkello näytti 82min.


IMG 1460
Jostain syystä kuitenkin TPV ei ollut enään hallitsevampi osapuoli ottelussa ja HPS kuittasi kahdella pikamaalilla ajassa 83 ja 86 min vielä pari maalia  ja näin ottelu päättyi 4-1 kotijoukkueelle.
Lopuksi todettakoon että ei ne kuuluisat jalkapallojumalat ole todellakaaan ollut punakerttujen matkassa tällä kaudella.

Mutta hei odottakaa vain kohta se aukee !! Ja sit mennään.

Seuraava koitos pukkaa kuitenkin jo tulevana pyhänä 28 .5 kun kohtaamme sarjakakkosen Tikkurilan Palloseuran.

Ottelun tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&769531&N1

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.