TPV:n naisten pelikausi ykkösessä alkaa Tuusulassa PKKU:n vieraana.

Viime kauden komea lohkovoitto kakkosessa päättyi nousukarsintojen toisessa osaottelussa  karvaaseen yhden maalin tappioon. Tappio merkitsi sitä, että joukkue valmistautui jatkamaan kaudella 2017 ylivoimaisia 8-0 ja 10-0 otteluitaan kakkosessa.

Kun kilpaurheilussa kaikki on mahdollista, niin myös tässä tapauksessa. Yksi ykkösen seura luopui vuoden lopulla sarjapaikastaan ja tämä tiesi sitä, että ”oikeus voitti” ja TPV:n naiset saivat heille ansaitusti kuuluneen sarjapaikan.

naisten reenit

”Kyllä lohkovoittajien pitäisi aina nousta sarjaporrasta ylemmäksi suoraan ilman karsintoja” tuumasi joukkueen päävalmentaja Mikko Lepistö, kun joukkue lämmitteli viimeistely-harjoituksissaan ennen kauden ensimmäistä sarjaottelua. Mielessä tietysti oli se syksyn mieliä kuohuttanut karsintaottelun tappio.

Mikko Lepistö odottaa nyt sitten mielenkiintoista kesää. Joukkue on saanut merkittäviä vahvistuksia ja asettanut itselleen tavoitteeksi sarjapaikan säilyttämisen. Sitä aletaan tavoitella Tuusulassa lauantaina 15.4. klo 14:00 alkavassa ottelussa. Kaikki mikä saavutetaan yli sarjapaikan säilymisen, on pelkkää plussaa ja kokemuksen kartuttamista. Kertyvän kokemuksen avulla edetään sitten vähitellen kohti seuraava porrasta eli liigapaikkaa. Haasteita siis riittää ja niitä pitää olla, muuten ei tyttöjunnuille löydy esikuvia eikä omia tavoitteita.

Päävalmentaja on tyytyväinen joukkueen harjoituskauteen ja siihen, että sarjanousun myötä myös uusien pelaajien kiinnostus joukkuetta kohtaan kasvoi merkittävästi. Esimerkkinä tästä voi mainita, että Kaupin harjoituksissa hyisen pohjatuulen puhaltaessa tekonurmen pintaa on kentällä pallottelemassa 22 pelipaikan tavoittelijaa.

Nyt tilanne on se, että joukkueen sisällä on aitoa ja tervettä kilpailua pelipaikoista, on kokemusta ja nuorta intoa. Eikä otteluissa tarvitse olla huolissaan siitä, etteikö maalitolppien välissä olisi kunnon torjujia. Itsekin nuorten maajoukkuerenkaissa oppinsa saanut ykkösmaalivahti  Tinja Haikka kouluttaa ja valmentaa nuorempaansa, lahjakasta T17 –maajoukkueen maalivahtia Kiira Kaivolaa.

                                

                                 TPV:n naisten joukkue pelaa kesän ykkösen kotiottelunsa Pyynikin ja Lamminpään kentillä.

                                 Kotiavaus pelataan Pyynikin kentällä la 22.4. jo klo 12:30 vieraana MPS.

                                 Tervetuloa kannustamaan!

TPV pieni

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.