Kiira Kaivola U17-tyttöjen Tshekki-otteluihin

Alle 17-vuotiaiden (1.1.2000) tyttöjen maajoukkue matkaa maaliskuun lopulla Tshekkiin kaksoismaaotteluun emäntämaata vastaan. 
TPV:stä mukana on naisten edustusjoukkueen maalivahti Kiira Kaivola (-00) joka on jo useaan otteeseen päässyt mukaan tyttöjen maajoukkuetoimintoihin.
Kiira

 

Pekko Söderströmin johdolla

U17-tyttöjen paikka EM-jatkokarsinnassa jäi syksyllä saavuttamatta niukimmalla mahdollisella erolla, joten Tshekki-ottelut ovat arvokas lisä joukkueen ohjelmaan.
 
- Tämä on kuin lottovoitto. Tshekki kustantaa meille tämän ottelureissun kokonaan ja lisäksi tämä ikäluokka sai vielä kesälle UEFA-turnauksen. Ohjelma on varsin kohtuullinen ottaen huomioon, että emme jatkokarsintaa pelaa, päävalmentaja Marko Saloranta kertoo.
 
Naisten A-maajoukkueesta loppukesään saakka vastaava Saloranta on valinnut joukkueen, mutta ei itse matkaa Tshekkiin, vaan valmennusvastuu leirillä ja otteluissa on Pekko Söderströmillä. 
- Kävimme asiaa läpi valmentajien kesken ja päädyimme siihen, että jätän tämän leirin väliin. Tulin kuitenkin juuri naisten A-maajoukkueen kanssa Serbiasta ja huhtikuun alussa lähdemme taas Puolaan ja Tanskaan, Saloranta taustoittaa.
- Tunnen nämä pelaajat kuitenkin jo usean vuoden takaa ja olen seurannut heitä tiiviisti, joten oli luontevaa että valitsin joukkueen – paitsi maalivahdit, jotka minun joukkueissani valitsee aina maalivahtivalmentaja.
 
 
Ottelut (paikallista aikaa) 
To 23.3. klo 15:00 Tshekki – Suomi Stadium Domažlice, Domažlice
La 25.3. klo 11.30 Tshekki – Suomi Stadium Domažlice, Domažlice
 
Pelaajat Tshekkiin
 
Riina Isokääntä TiPS
Kiira Kaivola TPV
Eerika Hämäläinen PU-62
Sanni Ojanen Ilves
Helmi Kiljunen PK-35
Kiira Lehtonen TPS
Julia Haikonen PU-62
Filippa Kilponen PK-35
Leena Mankki JyPK
Ronja Isokääntä TiPS
Eveliina Kotro Ilves
Elli-Noora Kainulainen PK-35
Tuuli Siponen HJK
Amanda Aatsinki TPS
Monica Hagström GBK
Roosa Tuominen Ilves
Siiri Koivula VIFK
Ruusa Portaankorva ONS
 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.