Esittelyssä naisten edustusjoukkue osa 1

Tässä osiossa esittelemme naisten ykköseen noussutta joukkuettamme. Lisäämme uutisointeja aina lisää tarvittaessa ja uusien sopimusten myötä. Kuvia klikkaamalla pääsee suoraan kyseisen henkilön pelaajakorttiin.

TPV NAISET NETTI 2016
TPV Naiset 2016

 

TPV naisten edustusjoukkue 2017

 

# 9 Jenni Kantanen

* TPV:n junioripolun kautta nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoksi ja nyt naisten edustusjoukkueeseen. Wau. Nokian Pyryn kasvatti siirtyi TPV:n punaisiin vuonna 2011 ja jälki on ollut sen jälkeen tuhoisaa. Vasta 15- vuotias Jenni omaa poikkeuksellisia ominaisuuksia eikä arastele niitä käyttää. Räjähtävät, oikea-aikaiset pystyjuoksut ja taito viimeistellä kuuluu tämän taimen tavaramerkkeihin. Taklaa poikkeuksellisen kovaa ja muistaa hymyillä mennessään. Kentänlaidalla kuulee verrattavan tätä pelaajaa isoilla meriiteillä pelaaviin pelaajiin, Jenni taas vertaa itseään edellisen pelin suorituksiin. Henkisesti vahva ja sosiaalinen pelaaja on löytänyt hienosti paikkansa tässäkin ympäristössä.

9 Kantanen2

Todella pidetty joukkueen jäsen, joka omalla tekemisellään saa myös muut pelaamaan paremmin. Hyvä harjoittelija osoittaa taas kehittymisen merkkejä, ominaisuuksien tasapaino ja heikkouksien puute hämmentää joka kerta. 

Pitäkää nimi mielessä.

 

# 26 Marika Oksanen

* Paikkansa viime kaudella TPV:stä löytänyt Porin jalkapallokoulun kasvatti. Erittäin hyvä tekniikka ja oikeanlainen askel takaa pehmeitä kosketuksia ja yleisön kohahduksia. Ei tee asioita monimutkaiseksi, mutta erittäin näyttäväksi. Monipuolistuu jatkuvasti ja onkin löytänyt uusia ominaisuuksia itsestään keskikentällä.

26 Oksanen2

Sijoittuu ja lukee peliä hyvin, taklaa oikea-aikaisesti ja omaa todella napakan laukauksen. Pelaamisen ilo huokuu kauas tästä pelaajasta. 

Lisäämme Marikan seurattavien pelaajien listalle.

 

# 8 Essi Vilonen

* Luontainen hyökkääjä, joka ajan kuluessa on löytänyt itselleen toisen paikan vasemmalta laidalta. Erittäin työteliäs pelaaja, joka liikkuu oikea-aikaisesti niin ylös- kuin alaspäin. Luontainen maalivainu on Essillä joukkueen parhaita. Hakeutuu maalipaikoille ja osaa viimeistellä kummallakin jalalla.

8 Vilonen2

Voitontahto ja pelin ymmärtäminen tekevät Essistä tärkeän joukkuepelaajan. Essi haastaa ja raastaa isolla sydämellä. 

Tiesitkö: Nuoresta iästä huolimatta Essi lukeutuu joukkueen kokeneeseen kaartiin. Urheilun monitaitajalla alkaa naisten ykkösessä jo neljäs kausi.

 

# 6 Tintti Kurtti

* Toista kautta punaisissa aloittava Tintti tunnetaan näppäristä jaloista ja maalintekotaidosta. Futsalin parissa pitkään viihtynyt pelaaja on hyvä harhauttaja ja tämän takia vaarallinen hyökkääjä. Tintti viihtyy parhaiten kentän keskikaistalla,mutta liikkuu oikea-aikaisesti myös laidalla.

6 Kurtti2

Kaikesta tästä huolimatta kyseessä on myös hyvä joukkuepelaaja, joka osaa sopeuttaa omaa pelityyliään tilanteeseen sopivaksi. 

Tiesitkö: Aiemmilla kausilla Tintin tekemistä maaleista suuri osa on ollut avaus- tai voittomaaleja. Arvokasta toimintaa.

 

# 10 Sanna Koskinen

*Pelin ytimessä viihtyvä raudanluja keskikenttäpelaaja. Sannan ominaisuuksista muodostuu mielenkiintoinen paketti. Taistelutahto ja kaksinkamppailuvoima yhdistettynä näyttävään potkutekniikkaan ja laadukkaaseen kosketukseen tekevät Sannasta monipuolisen lajiosaajan.

10 Koskinen2

Sanna syöttää, viimeistelee ja laukoo erikoistilanteita monipuolisesti. Voitontahtoinen joukkuepelaaja, joka omalla panoksellaan ja peliä ennakoivilla liikkeillään tekee koko joukkueesta paremman.

Tiesitkö: Sannan monipuolisuutta voi ihmetellä myös naisten futsal-liigassa.

 

# 5 Esra Erden

* Täysin poikkeukselliset fyysiset ominaisuudet yhdistettynä rohkeuteen tekevät tästä hyökkääjästä vaarallisen joka pelissä. Kyky hakeutua maalipaikkoihin on osoitus pallopelisilmästä. Fysiikan ja luovuuden yhdistelmä mahdollistaa käännökset nopeasti ja vaikeissakin paikoissa.

5 Erden2

Jäätävä oikean jalan laukaus takaa näyttäviä maaleja kaudesta toiseen. Mielenkiintoinen pelaaja seurattavaksi.

Tiesitkö: Erden on edustanut TPV:tä nykypelaajista pisimpään. Voidaankin sanoa, että Erdenin panos punaisten nousussa on ollut merkittävä. Erden on pelannut joukkueen mukana kaikki sarjatasot aina ykköseen asti.

 

# 27 Kiira Kaivola

Kiira on vielä nuori, mutta ikäisekseen todella hyvä maalivahti. Nuorisomaajoukkueissa vakuuttavia otteita esittänyt Kiira on pidetty persoona, joka ottaa jatkuvasti isoja harppauksia eteenpäin.

27 Kaivola2

Luonteeltaan Kiira on rauhallinen ja sama rauhallisuus välittyy myös maalipuiden välissä. 

"Kyseessä on erittäin hyvä maalivahti,johon koko joukkueen on helppo luottaa. Kiiran harjoittelua katsellessa huomaa usein hämmästyvänsä nuoren neidin taidoista. Mikään pallo ei ole Kiiralle mahdoton."

TPV-naiset ovat todella iloisia Kiiran jatkosta. Kannattajien kannattaa pistää nimi mieleen.

 

# 31 Tinja Haikka

"Tinjan mahtava persoona ja taidot ovat auttaneet TPV:n naisjalkapallon nousua jo pitkään. Tinja on hyvä harjoittelija, joka vie eteenpäin myös muita maalivahtejamme"

31 Haikka2

Tinjan jatkon myötä TPV saa riveihinsä voitontahtoa ja kokemusta. Maalivahtina Tinjalla ei juuri heikkouksia ole. Näissä käsissä on hyvä rakentaa alkavaa kautta.

 
Päävalmentaja Mikko Lepistö 

TPV ja Mikko Lepistö ovat käyttäneet optionsa. Näin ollen nousuun päättynyt 1. kausi saa jatkoa.

Päävalmentaja Lepistö2

"Upea joukkue, upeita persoonia. Ei tarvinnut pitkään miettiä jatkoa. TPV:n tyttö- ja naisfutiksella on hyvä draivi, kunnia saada viedä tälläisen seuran edustusjoukkuetta eteenpäin" - Lepistö sanoo. 

Rakkautta lajiin, taitoa, särmää. Tätä tulemme varmasti näkemään myös alkavalla kaudella.

 

Lähde: TPV-naiset facebook

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.