TPV/2 kukisti I-Kissat 3-0

Kakkosjoukkue esitti parastaan kolmosen yhdeksännen kierroksen ottelussa Ilves-Kissoja vastaan Hervannan hyväkuntoisella keskuskentällä. Kun TPV:n A-pojilla ei ollut tällä viikolla ottelua, saatiin mukaan vahvassa vireessä olevan (A-poikien ykkösen B-lohkon sarjajohtaja) joukkueen avainpelaajia. Nuorekas kokoonpano saattoi yllättää vastustajan, ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla hyvällä liikkeellä oleva kotijoukkue hallitsi peliä ja tehokkaalla viimeistelyllä tauolle lähdettiin selvissä 3-0 numeroissa.

Ottelun alku mentiin tunnustellen ilman vaarallisia maalintekotilanteita kummassakaan päässä. Kotijoukkue vei peliä, mutta murtavat syötöt nopeille kärkipelaajille eivät menneet perille vierasjoukkueen puolustuksen toimiessa mallikkaasti. TPV:n sähäkkä kärkipari Aleksi Sainio ja Niklas Lindholm osoittivat kuitenkin vaarallisuutensa ja oli vain ajan kysymys koska alkaa tapahtua. Ja niinpä sitten reilun puolen tunnin pelin jälkeen isäntien johtomaali näki päivänvalon. 34 minuutilla Joona Kaikuranta antoi hyvän pystysyötön boxiin Aleksi Sainiolle, jonka painava kääntölaukaus alanurkkaan oli liikaa I-Kissojen maalivahti ex-TPV pelurille J-P Soiniselle. Ja vain minuutti edellisestä, niin Otto Virtasen juoksupallo keskialueella Niklas Lindholmille läpäisi vieraiden puolustuksen. Niklas käytti nopeuttaan ja kuljetti pallon oikeaa laitaa maalin kulmalle josta tarkka syöttö takaviistoon tavoitti Sainion, jolla oli helppo työ laukoa isännät 2-0 johtoon. Hyvin kärkiparia säesti myös vasen laitalinkki Tatu Peltoniemi, jonka nousut aiheuttivat vieraiden puolustukselle harmaita hiuksia. Ja jakson viimeisellä minuutilla hyvä työ palkittiin, kun Aleksi Sainio tällä kertaa passasi ja vapautti Tatun läpiajoon. Laiturin kliininen viimeistely siirsi isännät jo kolmen maalin karkumatkalle.    

Toiselle puoliajalle I-Kissat tuli vahvasti. Muutaman pelaajavaihdon siivittämänä hallinta siirtyi vieraille. Mutta TPV:n puolustus piti ja maalivahti Hensi Savolaisen maalille ei montaakaan vaarallista tilannetta syntynyt. Pari hyvää torjuntaa ja ylärima kertaalleen pelastivat  isännät takaiskuilta. Pikku hiljaa kun vieraitten kova yritys ei tuottanut tulosta, pääsi myös kotijoukkue peliin jällleen paremmin mukaan ja loppupuoliaika mentiin tasaisissa merkeissä. Paljon ei tilanteita Soinisen maalille saatu, mutta myös kertaalleen tässä päädyssä ylärima kolahti, kun Marcio Severinon kuti kimposi takaisin kentälle. Niinpä jakso päättyi maaleitta ja isännille puhdas 3-0 voitto, joka päätti I-Kissojen pitkän kolmosen keskinäisten pelien voittoputken. 
 
TPV logopun

Kolmonen 20.6.2018 18.30 Hervanta kk, TPV/2 - I-Kissat, 3-0 (3-0)

Tilastot :

23 min         varoitus TPV 6 Topias Laine 
34 min         1 - 0 Aleksi Sainio (Joona Kaikuranta)
35 min         2 - 0 Aleksi Sainio (Niklas Lindholm) 
45 min         3 - 0 Tatu Peltoniemi (Aleksi Sainio)
90 min         varoitus I-Kissat 14 Daniel Opoku
 

TPV:n kokoonpano :

30 Henri Savolainen mv
4 Eemil Pasanen 
6 Topias Laine
8 Tommi Sääksi
13 Aleksi Sainio
15 Niklas Lindholm 74' -> 40 Matias Hakari 
24 Marcio Severino
36 Tatu Peltomieni
41 Otto Virtanen
44 Eemil Karkulahti 54' -> 10 Hakim Belbachir
66 Joona Kaikuranta
 
Vaihdossa lisäksi:
26 Sami Maja mv
2 Ali Aitbenzanzoun
33 Mohammed Alosaimi
 
 
 
Sarjatilanteeseen tästä linkistä.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.