Kakkosjoukkueelle maalin tappio Ilves/2:lle

Sateisen sään vuoksi ottelu siirrettiin Kaukajärven tekonurmelle. Sateet väistyivät sopivasti ennen pelin alkua ja kun aurinkokin pilkoitteli lämpimässä syysillassa, olivat olosuhteet siedettävät. Ottelusta kehkeytyi mielenkiintoinen, vaikka alku enteilikin Ilveksen murskavoittoa. Keltapaidat määräsivät tahdin ja punapaidat juoksivat perässä. Ilveksen liike oli ylivoimaista ja peliä rakennettiin näyttävästi. Kun TPV pääsi palloon, ei mennyt kauaakaan, kun keltaiset sen takaisin itselleen taistelivat.  Ilveksen ylivoima ei kuitenkaan tuottanut kuin puolenkymmentä hyvää tekopaikkaa, kahdesti pallo poimittiin maalista ja kahdesti tolppa pelasti. TPV:lle kirjattiin jaksolla vain yksi laukaus, mutta niin vain tauolle mentiin 1-2 lukemissa, kun nopea vastahyökkäys tuotti osuman. Ville Salonen syötti pystysyötön Valtteri Salomaalle, joka puolustajan estelyistä huolimatta sijoitti pallon maaliin.

Toiselle puoliajalle teki TPV:n valmennus onnistuneita taktisia muutoksia ja peli tasoittui. TPV heräsi taistelemaan ja Ilveksen pelinrakenteluun iskettiin kiinni aiemmin ja kamppailutilanteet käännettiin useimmiten punapaitojen eduksi. Ote siirtyi pikku hiljaa kotijoukkueelle, vaikka Ilves onnistui harvoista paikoistaan huolimatta siirtymään 1-3 johtoon 53 minuutilla, kun TPV:n puolustus ei saanut siivottua pitkää kukkupalloa. Valtteri Salomaa oli hyvällä pelipäällä ja ensin puolittainen läpiajo päättyi sivuverkkolaukaukseen, mutta toisella kerralla hyökkääjä ei erehtynyt. Onni Heinonen syötti keskeltä Valtterin läpiajoon ja tarkka sijoitus kavensi tilanteeksi 2-3 kun kello oli käynyt 69 minuuttia. Loppuajan TPV haki kiivaasti tasoitusta, ja vaikka pari loistopaikkaa rakennettiin, mm. Teemu Syrjänen oli  kulmapotkussa vapaana maalin takatolpalla, mutta ohjaus epäonnistui, ei tasoitusta onnistuttu tekemään. Näin Ilvekselle niukka voitto ja nousu sarjassa kolmanneksi, kun kaksi kierrosta sarjaa on vielä jäljellä.
 
TPV pieni

Kolmonen 13.9.2017 18.00 Kaukajärvi, TPV/2 - Ilves/2, 2 - 3 (1 - 2)

Tilastot :

13 min         0 - 1 Santeri Haarala
37 min         1 - 1 Valtteri Salomaa ( Ville Salonen )
45 min         1 - 2 Juho Heikkinen
53 min         1 - 3 Santeri Kallio
69 min         2 - 3 Valtteri Salomaa ( Onni Heinonen )
 

TPV:n kokoonpano :

1 Henri Savolainen
4 Eemil Pasanen 69min -> 25 Mustafa Hussein
5 Lasse Mattila
16 Teemu Syrjänen
20 Onni Heinonen
21 Valtteri Salomaa 71min -> 34 Henri Kulmala 
23 Matias Hakari
27 Salim Seddiki 
32 Arttu Mättö
40 Ville Salonen 59min -> 92 Matias Erkkilä
55 Roni Mäkelä 46min -> 6 Topias Laine
 
Vaihdossa lisäksi:
26 Sami Maja mv
 
 
Sarjatilanteeseen tästä linkistä.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.