Kakkosjoukkue pistejakoon NoPS:n kanssa

Nokian hyväkuntoisella kentällä ottivat lauantai-iltapäivän koitoksessa mittaa toisistaan sarjanelonen NoPS ja yhdeksäntenä majaileva vierailija TPV/2. Kummallakaan joukkueella ei isommin panosta ottelussa ollut, joten pelattiin lähinnä kunniasta. Vähälukuinen yleisö näki kuitenkin kohtalaisen hyvätasoisen tasaisen ottelun. TPV siirtyi kaksi kertaa johtoon, mutta kotijoukkue onnistui kummallakin kerralla tasoittamaan ottelun. 

Ottelun avausmaali syntyi 22 minuutilla, kun pallo pelattiin boxissa Salomo Ojalalle, jonka laukaus muutti suuntaa puolustajan jalasta ja pallo etukulmasta ohi NoPs:n maalivahti Manu Kiljusen. NoPs:lla oli ennen osumaa muutama vaaralllinen hyökkäys oikean laidan pirteällä pelipäällä olleen laituri Daniel Opukun kautta, mutta TPV:n puolustus toimi eikä TPV:n maalivahdilla Sami Majalla ollut vaikeuksia pitää maalinsa puhtaana. Puolen tunnin kohdalla kuitenkin Opukun hyvä keskitys maalin eteen tuotti tasoituksen, kun Joona Valkama ehätti palloon ensimmäisenä. Jakson lopussa TPV.:llä oli pari hyvää paikkaa siirtyä johtoon. Henri Kulmala tekikin maalin, kun Topias Laine karkasi läpiajoon ja syötti pallon Henrille. Avustava erotuomari näki kuitenkin tilanteen paitsioksi, mistä TPV:n pelaajat ja vierasjoukkueen kannattajat olivat kyllä vahvasti eri mieltä. Toinen loistopaikka tuli Teemu Syrjäselle kulmapotkusta takatolpalta, mutta Kiljunen torjui. Tauolle siirryttiin siis tasalukemissa 1-1.
 
Toisen puoliajan alussa, kun pelikello kävi 53 minuuttia onnistui TPV toistamiseen siirtymään johtoon. Maali oli lähes toisinto NoPS:n avausmaalista. Ensimmäisen ottelunsa TPV/2:n paidassa tällä kaudella pelanneet Roni Mäkelä ja Matias Hakari pelasivat hyvin yhteen, Roni eteni oikealla laidalla lähes päätyrajalle ja passasi tarkan maanuoliaisen maalin eteen, josta Matias sijoitti pallon maaliin. Maalin jälkeen ote siirtyi pikku hiljaa kotijoukkueelle, mutta TPV:n puolustus pelasi hyvin ja peitti isäntien lähentelyt ilman suurempaa hätää. TPV iski vaarallisesti vastahyökkäyksistä ja varsinkin vasemman laitapuolustajan Onni Heinosen nousut tuottivat hyviä tilanteita. Hakari ja Mäkelä pääsivät kumpikin kertaalleen läpiajoon, mutta Hakarilta jäi laukaus piippuun ja Mäkelän sijoitus painui takatolpan väärälle puolelle. NoPS kiristi tahtiaan ja kun päästiin viimeiselle kympille, maali roikkui ilmassa. Ja niinpä lopulta kulmapotkun jälkitilanteesta TPV:n purkupallo päätyi Jonni Hautamäen ulottuville, jonka painavalle kudille ei Maja maalissaan voinut mitään. TPV:llä oli vielä yksi paikka voittomaaliin, kun heti isäntien tasoitusmaalin jälkeisestä aloituksesta vasemman laidan kautta pallo pelattiin maalin eteen Matias Erkkilälle, mutta Matiaksen sijoitus painui hivenen etukulmasta  ohi. Näin päädyttiin pistejakoon, mikä hivenen jäi kaivelemaan, kun paikkoja oli ja esitys muutenkin A-juniorivoittoisella kokoonpanolla oli lupaava.
 
TPV pieni

Kolmonen 9.9.2017 15.00 Nokia kk, NoPS - TPV/2, 2 - 2 (1 - 1)

 

Tilastot :

21 min         0 - 1 Salomo Ojala
31 min         1 - 1 Joona-Petteri Valkama
68 min         1 - 2 Matias Hakari (Roni Mäkelä)
85 min         2 - 2 Jonin Hautamäki
 

TPV:n kokoonpano :

26 Sami Maja mv
5 Lasse Mattila
6 Topias Laine
10 Salomo Ojala -> 88min 8 Tommi Sääksi
15 Johannes Kilponen -> 62min 32 Arttu Mättö
16 Teemu Syrjänen
20 Onni Heinonen
23 Matias Hakari 78min -> 13 Aleksi Sainio
24 Pyry Virtanen 46min -> 25 Mustafa Hussein
27 Salim Seddiki 83min -> 92 Matias Erkkilä
34 Henri Kulmala -> 46min 55 Roni Mäkelä
 
Vaihdossa lisäksi:
30 Aapo Sipponen
 
 
Sarjatilanteeseen tästä linkistä.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.