Kakkosjoukkueeelle harmittava tappio - peliesitys oli hyvä, mutta lahjamaalit takasivat voiton Ilves-Kissoille

Ottelu alkoi Ilves-Kissojen komennossa. Reilun 5 minuutin painostusjakso ei kuitenkaan tuottanut yhtään kunnollista tilannetta TPV:n maalille. TPV alkoi pikku hiljaa saamaan juonesta kiinni ja ottikin pelin hallinnan itselleen. Pelivälinettä liikuteltiin mallikkaasti pelaajalta toiselle ja isäntien liike oli liukasta.
Pelikello kävi 13 minuuttia kun nähtiin ottelun avausmaali. Johannes Kilponen lähetti sivuvaparin kierteisenä maalille. Palloon ehti ensimmäisenä juuri I-Kissojen maalivahdin Jimi Salon edessä Risto Vihinen, jonka hipaisu pelivälineeseen oli riittävä viemään isännät johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun TPV:n puolustus pelasi pallon omalle maalivahdilleen Sami Majalle. Samin haltuunotto kesti aikansa ja vaisusti ottelun aloittanut Berat Grabovci näki tilaisuuden iskeä. Avauspotku suoraan maalitykin jalkoihin ja pomppu varmasti ohi epäonnisen maalivahdin tasoitti ottelun.
 
TPV:n hyvä ote kuitenkin jatkui ja taisi olla tasoitusmaalin jälkeinen ensimmäinen hyökkäys, kun Ilves-Kissat eivät saaneet purettua isäntien hyökkäystä ja lopulta käsivirheen seurauksena pallo vietiin pilkulle. Rangaistuspotkun ampui varmasti verkon perille Johannes Kilponen ja TPV ansaitusti jälleen johtoon. Uskomatonta mutta totta, jälleen Berat Grabovci oli oikeassa paikassa kun TPV:n toppareitten syöttely toisilleen epäonnistui surkeasti. Syötönkatko, läpiajo ja varma sijoitus maalin alanurkkaan tasoitti ottelun kun pelikellossa oli vasta 24 minuuttia. Huh huh kaksi lahjamaalia, Ilves-Kissat ei ollut saanut aikaan yhtään itse rakennettua tekopaikkaa ja silti tilanne 2-2. 
 
Ja ei tässä vielä kaikki. Ei kahta ilman kolmatta. Berat Grabovcin kolmas kuti kohti maalia ja kolmas maali 35 minuutilla sinetöi taukotilanteeksi  vierasjohdon 2-3.  TPV:n puolustus ei onnistu purkamaan pelivälinettä boxista, jonka tällä kertaa vierasjoukkue sinne itse toimittaa. Muutaman flipperipallon jälkeen Grabovcille avautuu vapaa vetopaikka kun TPV:n puolustus liukuu itsensä ulos tilanteesta. Vielä aivan jakson lopussa isännillä on tuhannen taalan paikka tulla tasoihin, kun Taavi Abruquah pääsee iskemään keskityspalloon maalin takakulmalta, mutta laukaus suuntautuu hivenen yli maalin. 
 
Toinen jakso alkaa TPV:n armottomalla painostuksella.  Ilves-Kissojen peli on melko sekaista ja kotijoukkueen hyökkäykset seuraavat  toisiaan. Mutta tasoitusmaali antaa odottaa, vaikka esimerkiksi Valtteri Salomaalla on siihen erinomainen paikka. Puolittaisesta läpiajosta Valtteri onnistuu harhauttamaan maalivahdin, mutta laukaus kohti  tyhjää maalia melko pienestä kulmasta päätyy vain sivuverkkoon. Pikku hiljaa TPV:n koneesta alkaa bensa loppua ja ottelu tasaantuu. Lopussa vierailijoilla on muutama maalintekopaikka, joista yksi sinetöi loppulukemiksit 2-4, kun pelikello näyttää 79 minuuttia. Ja maalintekijänä kukas muukaan kuin Berat Grabovci. Tällä kertaa hyökkääjä murtautuu keskialueelta läpiajoon ja kliininen viimeistely kertoo kaikille miksi tämä herra on jo viimeistellyt huimat 19 osumaa pelaamassaa 11 ottelussa.
 
TPV2 IKissat 070817
      

 Kolmonen 7.8.2017 19:00 Lamminpää UK, TPV/2 - I-Kissat, 2 - 4 (2 - 3)
  

Tilastot :

13 min         1 - 0 Risto Vihinen ( Johannes Kilponen )
17 min         1 - 1 Berat Grabovci
19 min         2 - 1 Johannes Kilponen rp.
24 min         2 - 2 Berat Grabovci
35 min         2 - 3 Berat Grabovci
48 min        varoitus I-Kissat Eetu Virtanen
51 min        varoitus TPV Risto Vihinen
60 min        varoitus I-Kissat Ville Puustinen
79 min         2 - 4 Berat Grabovci
 

TPV:n kokoonpano :

15 Johannes Kilponen
16 Teemu Syrjänen
17 Taavi Abruquah 
18 Jonne Innala 46min
21 Valtteri Salomaa 77min -> 6 Topias Laine
23 Risto Vihinen 'C'
26 Sami Maja mv
27 Salim Seddiki 81min -> 34 Henri Kulmala
28 Iiro Karimäki
32 Arttu Mättö
55 Valtteri Käpyaho
 
Vaihdossa lisäksi:
5 Lasse Mattila
30 Aapo Sipponen mv
66 Joona Kaikuranta
 
 
 MG 3215 II

 MG 3243 II
 MG 3251 II
 MG 3258 II
 MG 3261 II


Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.