Kakkosjoukkueelle toinen peräkkäinen voitto - Loiske kaatui vahvalla esityksellä

Hervannan keskuskenttä oli hyvässä kunnossa ja kun sateetkin kiersivät urheilukentän sopivasti, olivat olosuhteet oivalliset. Ottelusta kehkeytyikin mitä mainioin, viihdyttävä ja hyvätasoinen kamppailu. Alusta alkaen mentiin lujaa ja peli aaltoili päästä päähän, TPV:n ollessa kuitenkin koko ottelun hienokseltaan halliltsevampi osapuoli. Jonne Innala pääsi ottelun alussa vapaaksi hyvään tekopaikkaan maalin takakulmalle, mutta pomppupalloon ei askeleet aivan sopineet ja laukaus jäi torsoksi. Avausmaalia ei kuitenkaan tarvinnut kauaa odottaa, kun Loiske pelasi pallon TPV:n puolustuslinjan taakse boxiin. TPV:n maalivahti Miika Kallimäki oli hyvin mukana, mutta epäonnekseen kaatoi Loiskeen hyökkääjän pilkun arvoisesti. Rankkarin laittoi varmasti sisään kolmosen maalipörssiä johtava Tomi Lahtinen. Maali oli Tomille jo kauden 11 osuma.  Isännät eivät jääneet takaiskua suremaan, vaan iskivät jo heti parin minuutin päästä ottelun tasoihin. Eino-Veikko Ek esitti hyvää laitapelaamista läpi ottelun ja antoi matalan keskityksen maalille, josta Ville Salonen sai namupaikasta sijoittaa takanurkkaan. Ek oli asialla toistamiseen vajaan puolen tunnin kohdalla, kun jälleen tarkka matala keskitys maalin eteen vapautti Taavi Abruquahin maalintekoon ja ansaitut taukolukemat 2-1 oli sinetöity. 
 
Toinen puoliaika edettiin aikalailla samoissa merkeissä kuin avausjaksokin. Peli oli hyvin TPV:n hallinnassa eikä suurempaa hätää ollut, vaikka Loiskeen hyökkäyspeli oli hivenen avausjaksoa parempaa. TPV:llä oli jaksolla kaksi huippupaikkaa, joista jälkimmäisestä Arttu Mättö viimeisteli loppulukemat 3-1 maalin edestä. Hyvän esityön teki Valtteri Käpyaho. Ottelua oli tuolloin pelattu 71 minuuttia. Hivenen aiemmin maali oli senteistä kiinni, kun vapaapotkusta aivan rankkarialueen rajan takaa Risto Vihinen täräytti sydämensä kyllyydestä ylärimaan.
 
Näin toinen peräkkäinen voitto korjasi mukavasti TPV:n sarjatilannetta, ja nyt ero sarjan viimeisiin kolmeen joukkueeseen kasvoi viiteen pisteeseen.  Sarjatilanteeseen tästä linkistä.
 
Edelliskierroksella TPV kävi nappaamassa pisteet Janakkalan Pallosta murskavoitolla 2-8. (JanPa- TPV/2 pelin ottelupöytäkirja) Tuolloin punapaidat veivät ottelua suvereenisti, mutta kauneusvirheenä lahjoittivat isännille kaksi maalia omalla huolimattomalla pelaamisella. Tänään ei Loiskeelle lahjoja annettu ja kurinalainen hyvä puolustuspeli takasi tärkeät pisteet. 
 
  
TPV pieni      

 Kolmonen 2.8.2017 18:30 Hervanta kk, TPV/2 - Loiske, 3 - 1 (2 - 1)
  

Tilastot :

8  min          0 - 1 rp. Tomi Lahtinen
10 min         1 - 1 Ville Salonen ( Eino-Veikko Ek )
26 min         2 - 1 Taavi Abruquah ( Eino-Veikko Ek )
58 min         varoitus Loiske Tomi Lahtinen
71 min         3 - 1 Arttu Mättö ( Valtteri Käpyaho )
86 min         varoitus Loiske Jani Hammar
88 min         ulosajo Loiske Joel Mattjus
 

TPV:n kokoonpano :

1   Miika Kalliomäki mv
5   Lasse Mattila
15 Johannes Kilponen
17 Taavi Abruquah 
18 Jonne Innala 46mim -> 32 Arttu Mättö
23 Risto Vihinen
25 Juho Mattila 'C'
27 Salim Seddiki 60min -> 55 Valtteri Käpyaho
28 Iiro Karimäki
40 Ville Salonen
66 Eino-Veikko Ek
 
Vaihdossa lisäksi:
6 Topias Laine
10 Hakim Belbachir
26 Sami Maja mv
34 Henri Kulmala
 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.