Kakkosjoukkue kärsi niukan 0-1 tappion sarjajohtajalle

Ottelu kolmosen sarjajohtaja HJS Akatemiaa vastaan siirrettiin sateiden pehmittämältä Hervannan keskuskentältä Kaukajärven tekonurmelle. Yleisölle tarjottiin vauhdikas mutta vähämaalinen ottelu. Vierailijat olivat enimmäkseen niskan päällä kun varsinkin avausjaksolla TPV:n syöttöpeli oli heikkoa. Niinpä isäntien hyökkäykset syntyivät lähes pelkästään pitkillä palloilla HJS:n linjaan, jossa yksittäinen punapaita ei onnistunut HJS.n puolustusta murtamaan. HJS sen sijaan kehitti kymmenkunta kohtalaisen hyvää maalintekopaikkaa, mutta viimeistely ontui. Myöskin TPV:n maalivahti Miika Kalliomäki oli mies paikallaan ja esitti muutaman näyttävän reaktiotorjunnan pitäen TPV:n pelissä mukana ja tauolle mentiin kiikarilukemissa.
 

Toisella puoliajalla isäntien peli parani, syöttöjen laatu koheni ja hyökkäyksiä pystyttiin rakentamaan muutenkin kuin pitkillä palloilla. Maalipaikoille pääsy oli kuitenkin vaikeaa, eikä todellista uhkaa vieraitten maalin läheisyydessä ollut. HJS jatkoi hallintaansa, mutta nyt TPV:n puolustus toppareittensa Teemu Syrjäsen ja Iiro Karimäen varmojen otteiden vuoksi piti vierailijat enimmäkseen poissa maalintekopaikoita. Ottelu pysyikin pitkään maalittomana, kunnes lopulta 72 minuutilla ottelun ainoa maali näki päivänvalon. Takatolpalle heitetty keskitys näytti menevän yli päätyrajasta, mutta niin vain HJS:n Sakari Sulonen onnnistui tuikkaamaan pelivälineen maalin perukoille. Ottelun lopussa TPV:llä oli hyvä tilanne tasoittaa ottelu, kun Ville Vähänen nousi vauhdikkaasti oikealta laidalta ja lähetti matalan keskityksen maalin eteen. Taavi Abruquah ei kuitenkaan aivan ehtinyt palloon ja tilanne kuivui.

  
TPV pieni      

  Kolmonen 5.7.2017 19:00 Kaukajärvi tn, TPV/2 - HJS Akatemia, 0 - 1 (0-0)
  

Tilastot :

41 min          varoitus  TPV Jere Nieminen
72 min          0 - 1  Sakari Sulonen
76 min          varoitus TPV Teemu Syrjänen
 

TPV:n kokoonpano :

1  Miika Kalliomäki mv
13 Samu Kuoppa 46min -> 17 Taavi Abruquah 
15 Johannes Kilponen
16 Teemu Syrjänen C
20 Onni Heinonen
21 Valtteri Salomaa
23 Jere Nieminen 46min -> 6 Topias Laine
27 Salim Seddiki 73min -> 34 Henri Kulmala
28 Iiro Karimäki
44 Eemil Karkulahti
66 Joona Kaikuranta 65min -> 70 Ville Vähänen
 
 
Vaihdossa lisäksi:
26 Sami Maja mv
 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.