Kakkosjoukkue ja TP-T pistejakoon runsasmaalisessa ottelussa

TPV aloitti ottelun vahvasti. Peli painettiin TP-T:n päätyyn ja vierailla oli isäntien prässätessä vaikeuksia päästä pois omalta alueeltaan. TP-T kuitenkin puolusti kurintalaisesti eikä isännät löytäneet aukkoja maalintekoon. Reilun 10 minuutin pelin jälkeen TPV:n puolustuksessa tapahtui kummallinen sekoilujakso. Harhasyötöt seurasivat toisiaan ja TP-T:lle avautui tukku maalintekopaikkoja. Muutaman tilanteen vierailijat tuhrivat, mutta lopulta Henri Savolainen oli voimaton, kun Amin Chouaib maalasi läpiajostaan. Ensimmäinen lahjamaali vieraille ! 
 
Isännät kokosivat rivinsä eivätkä lannistuneet takaiskusta. Hyvä toiminta hyökkäyspäässä jatkui ja tasoitusosumaa ei tarvinnut kauan odottaa. Salomo Ojala laukoi vapaapotkusta noin kahdestakympistä upeasti muurin yli takayläkulmaan. Ja vain  kolme minuuttia tästä, niin TPV siirtyi 2-1 johtoon Johannes Kilposen maalattua boxissa suoraan syötöstä Arttu Mättön oikealta laidalta tulleeseen tarkkaan keskitykseen. Painostus jatkui, peliä pelattiin pääsääntöisesti TP-T:n päädyssä, mutta lisämaaleja ei kotijoukkue avausjaksolla onnistunut tekemään. TP-T:llä oli muutama vaarallinen vastahyökkäys, mutta tasoitusmaali syntyi kuitenkin TPV:n huonon puolustuspelin avittamana. Timo Lekkermäki pääsi liian helposti läpiajoon ja viimeisteli taukotilanteeksi 2-2 ottelun 34 minuutilla 
 
Toiselle puoliajalle TP-T tuli vahvemmin ja onnistui pelinrakentelussaan avausjaksoa paremmin. Ottelun hallinta tasaantui ja edettiin maalittomana jakson puoleenväliin saakka, kunnes TP-T:n hyvä vasemman laidan hyökkäys pelattiin maalin eteen josta illan toisellaan maalillaan Amin Chouaib tuikkasi vieraat johtoon.  Pelin hallinta siirtyi jälleen kotijoukkueelle, mutta TP-T puolusti vahvasti ja piti johtoasemansa helposti. TPV:n hyökkäysinto antoi vieraille vastaiskumahdollisuuksia ja TP-T oli lisätä johtoaan kun Savolainen tuli kauas maaliltaan vastaan ilmapalloon ja pukkasi pallon suoraan keskialueelle vieraitten haltuun. Onneksi kaukolaukaus kuitenkin pomppasi ylärimasta kentälle. 
 
Ottelun viimeinen kymmenminuuttinen olikin sitten jotain aivan uskomatonta. Ensin 85 minuutilla Savolainen yrittää avata TPV:n hyökkäyksen nopeasti, mutta pallo suoraan vastustajalle ja siitä Tommi Ala-Hakuni muutaman syötön jälkeen siirtää vieraat jo ratkaisun omaisesti kahden maalin johtoon. Aikaa on vähän, mutta kotijoukkueen kierrokset vain nousevat eikä usko lopu. Kello käy lisäajan toista minuuttia kun pallo on menossa päätyrajasta ulos, mutta niin vain Tomi Ylinen ehtii palloon ennen rajaa ja pukkaa pelivälineen maalin eteen, jossa Taavi Abruquah saa siirtää tyhjiin tilanteeksi 3-4. Vieraat odottavat jo loppuvihellystä, mutta TPV jatkaa vyörytystään. Teemu Syrjänen toimittaa keskiviivalta pallon boxiin ja halukkaat perään. TP-T:n maalivahti Miska Jurva häviää ilmapallon ja jää maahan makaamaan. Pallo ajautuu boxin rajamaille, josta Johannes Kilponen illan toisellaan tällää 4-4 tasoituksen. Vieraat protestoivat, mutta aivan oikein Erotuomari Kirill Naishouler ei näe tilanteessa virhettä ja peli päättyy runsasmaaliseen tasapeliin. 
 
Hieno nousu kahden maalin takaa tasoihin veti suupielet isäntien leirissä pieneen hymyyn, mutta samalla harmiteltiin lukuisia virheitä, joista vieraille lahjoitettiin kolme maalia. Peliesitys muuten oli vahva ja varsinkin ensimmäisen puoliajan selvä hallinta olisi pitänyt pystyä kääntämään voitoksi.
 
 
TPV pieni      

  Kolmonen 21.6.2017 18:30 Hervanta kk, TPV/2 - TP-T , 4 - 4 (2-2)
  

Maalit:

13 min          0 - 1 Amin Chouaib
16 min          1 - 1  Salomo Ojala
19 min          2 - 1  Johannes Kilponen
34 min          2 - 2 Timo Lekkermäki
68 min          2 - 3  Amin Chouaib
85 min          2 - 4 Tommi Ala-Hakuni
90+2min       3 - 4 Taavi Abruquah
90+4min       4 - 4 Johannes Kiplonen
 

TPV:n kokoonpano :

10 Salomo Ojala
15 Johannes Kilponen
16 Teemu Syrjänen C
20 Onni Heinonen
27 Salim Seddiki 46min -> 6 Topias Laine
28 Iiro Karimäki
29 Henri Savolainen mv
32 Arttu Mättö
44 Eemil Karkulahti
55 Ville Salonen 73min -> 17 Taavi Abruquah
69 Tomi Ylinen
 
Vaihdossa lisäksi:
23 Samu Kuoppa
26 Sami Maja mv
34 Henri Kulmala
66 Joona Kaikuranta
 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.