Kakkosjoukkue kärsi 0-2 tappion Ilvekselle erikoistilannemaaleilla

TPV/2 lähti katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan Ilveksen kustannuksella. TPV:n sarjasijoitus oli kolmanneksi viimeinen kun taas Ilves kamppailee sarjan kolmossijasta tasaisessa keskikastissa. Ilveksellä oli pisteitä ennen ottelua 13 ja TPV:lla 6. Molempien joukkueiden pelaajisto on pääosin A-juniori-ikäisiä, joten odotettavissa oli vauhdikas kovatempoinen ottelu. 
 
Ilves aloitti ottelun isännän elkein ja peliä pelattiin pääasiassa TPV:n päädyssä. Ilves liikkui liukkaammin ja kova prässi tehosi TPV:n pelinrakentelun, punapaidat pääsivät vain muutaman kerran vastaiskuilla Ilveksen päätyyn. TPV:n puolustus kumminkin toimi hyvin ja isäntiä ei päästetty maalipaikoille. Avausmaalin Ilves sai kuitenkin tehtyä, kun keltapaita kaadettiin juuri rangaistusalueen ulkopuolella 13 minuutin pelin jälkeen. Seuranneen vapaapotkun ampui muurin yli maalin etuylänurkkaan taitavasti Santeri Kallio. Avauspuoliajan edetessä sai TPV:kin peliään paremmin kulkemaan ja pelin hallinta tasoittui. TPV vedot olivat kuitenkin heikkoja ja pääosin suuntautuivat ilvesmaalin ohi. Kerran pallo saatiin myös verkon perukoille, kun Salomo Ojala murtautui Ilvespuolustuksen keskeltä läpiajoon ja sijoitti varmasti pallon ohi Ilvesvahti Juuso Tuomisen. Valitettavasti avustava erotuomari näki tilanteen paitsioksi, mitä tilanne ei ollut. Ilveksellä oli avausjaksolla myös toinen hyvä tekopaikka, mutta TPV:n maalivahti Henri Savolainen torjui puolittaisen läpiajon hyvällä vastaantulollaan.  
 
Toisellakin puoliajalla maalivahdit pääsivät melko helpolla eikä kummassakaan päässä juurikaan ollut torjuttavaa. Ilves edelleenkin piti enemmän palloa ja painoi peliä TPV:n päätyyn, mutta Ilves-pelurit olivat liian innokkaita ja noin kymmenkunta hyvää hyökkäyssommitelmaa päättyi paitsioon. Ilves sai myös runsaasti kulmapotkuja, mutta yhdestäkään ei kotijoukkue onnistunut mitään vaarallista aikaansaamaan. TPV:n harvat vedot olivat myös tällä jaksolla epätarkkoja ja pari hyvältä etäisyydeltä annettua vapaapotkua päätyi suoraan Ilvesmolarin hyppysiin. Myös Ilveksen toinen maali oli vapaapotkumaali. Tällä kertaa kierteinen kaukolaukaus lähes 30 metristä yllätti Savolaisen. Niilo Jokisen lähettämä laukaus 54 minuutilla ei hirmu kova ollut, mutta liekkö vastaan paistanut aurinko häikäissyt. Tällä jaksolla Ilves puolestaan koki vääryyttä, kun jakson loppupuolella tuomari ei viheltänyt selvää kampitusta rangaistusalueella. 
 
 
 
TPV pieni      

Kolmonen 14.6.2017 18:30 Lamminpää UK,  Ilves2 - TPV/2 , 2 - 0 ( 1-0 )
  

Maalit:

13 min          1 - 0  Santeri Haarala
54 min          2 - 0  Niilo Jokinen 
 

TPV:n kokoonpano :

10 Salomo Ojala 75min -> 34 Henri Kulmala
15 Johannes Kilponen 81min -> 92 Matias Erkkilä
16 Teemu Syrjänen C
20 Onni Heinonen
21 Valtteri Salomaa 
23 Niko Kiiveri 46min -> 32 Arttu Mättö
27 Salim Seddiki 60min -> 6 Topias Laine
28 Iiro Karimäki
29 Henri Savolainen mv
44 Eemil Karkulahti
55 Ville Salonen 68min -> 17 Taavi Abruquah
 
Vaihdossa lisäksi:
26 Sami Maja mv
 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.