Kakkosjoukkue taipui sarjajohtajalle - NoPS oli parempi 3-1 lukemin

 
Sarjakärki NoPS saapui Hervannan aurinkoiselle ja lämpimälle keskuskentälle TPV:n vieraaksi ilman tappioita ainoana sarjan joukkueena. Isännilllä oli nyt vakaa aikomus järjestää Nokialaisille kauden ensimmäinen tappio. Hyvin ottelu alkoikin. Ensimmäiset minuutit mentiin TPV:n komennossa ja Samu Kuoppa sekä Valtteri Salomaa pääsivät lähietäisyydeltä laukomaan Jonne Innalan keskityksistä. Mutta maaliin saakka ei palloa saatu vaikka lähellä oli - Samun veto kilahti ylähirteen. NoPS sai ensimmäisen kunnon hyökkäyksen ja ensimmäisen vedon kohti TPV:n maalia seitsemän minuutin pelin jälkeen kun pitkä keskitys tavoitti TPV:n puolustuslinjan takaa Joona-Petteri Valkaman. Tämä voitti 1v1 tilanteen ja laukoi ohi isäntien maalivahdin Sami Majan vieraat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen mentiin melko tasaisesti ilman kunnollisia tekopaikkoja. TPV:llä oli hyvä tilaisuus tasoitukseen jakson loppupuolella, kun Samu Kuoppa pääsi irtopalloon NoPS:n maalivahdin torjunnan jälkeen. Kulma oli kuitenkin pieni ja NoPS:n puolustus ehti väliin ja torjui pallon kulmapotkuksi. Kello kävi jo kohti lisäajan ensimmäisen minuutin täyttymistä, kun NoPS laukoi ja Sami Maja torjui eteensä. TPV:n puolustus ei onnistunut purussaan ja pienen kimpoilun jälkeen Pekka Äijälä tuikkasi vieraat 0-2 taukojohtoon. 
 
Toinen puoliaika käynnistyi heti NoPS:n hyökkäyksellä ja pallo lauottiin vain hivenen kotijoukkueen maalin ohi. TPV:n liike näytti jääneen koppiin ja NoPS vei peliä vaikka tempo ei kovin korkea ollut. Kirivaiheesta ei ollut tietoakaan, vaan isännillä oli vaikeuksia pelin rakentelussa ja hyökkäykset katkesivat jo keskialueella. NoPS hyökkäykset eivät myöskään olleet järin vaarallisia eikä lisämaalit olleet lähellä. TPV sai pikku hiljaa pelinsä paremmin kulkemaan, mutta pääsy maalintekopaikoille oli edelleen vaikeaa. NoPS onnistui 77 minuutilla lisäämään johtoaan paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta, kun Eero Yli-Marttila karkasi TPV:n puolustuksen välistä maalintekoon. TPV sai lopulta maalitilinsa auki 84 minuutin pelin jälkeen, kun Henri Kulmala kuljetti boxin tuntumassa ja NoPS:n puolustus turvautui painimatolle kuuluvilla otteilla kaatamaan hyökkääjän. Seurasi melkoinen torikokous ja ottelun erotuomari Kirill Naishouler nosti keltaisen kortin näille painisankareille.Tilanteen rauhoituttua seurasi TPV:n vapaapotku juuri rangaistusalueen rajan takaa melko keskeltä maalia. Pallon taakse asettui Paavo Näykki. Ja Paven ratkaisu olikin upea, hallittu Ronaldomainen laukaus ohi/yli muurin maalin takanurkkaan ei jättänyt molarille torjuntasaumaa, kerrassaan hieno maali. Siihen ottelun maalit jäivätkin ja taas tuli todistettua, että ero sarjan kärkeen ei ole suuri, mutta omat tekopaikat tulisi hyödyntää paremmin, jotta pisteitä irtoaa.
 
 
 
TPV pieni      

Kolmonen 7.6.2017 18:30 Hervanta kk TPV/2  - NoPS 1 - 3 ( 0-2 )
  

Maalit:

7 min          0 - 1  Joona-Petteri Valkama
45+1 min    0 - 2  Pekka Äijälä 
77 min        0 - 3  Eero Yli-Marttila
84 min        1 - 3  Paavo Näykki
 

TPV:n kokoonpano :

26 Sami Maja mv
10 Paavo Näykki
13 Samu Kuoppa
15 Johannes Kilponen
18 Jonne Innala 71min -> 92 Matias Erkkilä
21 Valtteri Salomaa 61min -> 34 Henri Kulmala
27 Salim Seddiki 46min -> 6 Topias Laine
28 Iiro Karimäki
44 Eemil Karkulahti
66 Joona Kaikuranta
70 Ville Vähänen 33min -> 32 Arttu Mättö
 
 
Vaihdossa lisäksi:
30 Aapo Sipponen
 

Pöytäkirja Tasossa

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.