Kakkosjoukkueelle karvas tappio Valkeakoskelta

TPV:n kokoonpano näytti totaalisesti erilaiselta verrattuna edellisviikon 0-4 päättyneeseen otteluun Härmää vastaan. Tuolloin peli ei kulkenut, mutta tänään kulki - ainoastaan lopputulos jätti jossiteltavaa. Mukana oli neljä talven opiskelujen vuoksi poissa kuvioista ollutta TPV-peluria. Vain parin treenin jälkeen nämä soturit pelasivat ensimmäisen ottelunsa sitten viime vuoden syyskuun. Peliesitys oli kuitenkin jo nyt niin lupaavaa, että eiköhän pisteitäkin ala jatkossa paremmin irtoamaan. 
 
Avausjaksolla mentiin tasaisesti päästä päähän ehkä hienoisessa TPV-hallinnassa, mutta kunnollisia maalintekopaikkoja ei kummallakaan joukkueella juurikaan ollut. Isännillä oli reilut puolenkymmentä kulmapotkua, mutta yhdestäkään ei syntynyt mitään vaarallista. TPV onnistui rangaistuspotkusta, kun Ville Salonen nousi hienosti laidalta jallittaen kotijoukkueen puolustuksen, eikä puolustajalla ollut muuta keinoa kuin kaataa Ville pilkun arvoisesti. Rankkarin upotti varmasti Henri Kulmala.
 
Toiselle puoliajalle PS-tuli vahvana. TPV:n peli passivoitui ja ei oikein uskallettu pelata. Isännät veivät irtopallot ja väänsivät kaksinkamppailut itselleen. Painostusta kesti reilut parikymmentä minuuttia, kun kotijoukkue onnistui ensimmäisestä kunnollisesta paikastaan tasoittamaan ottelun. Maalin jälkeen ote kääntyi TPV:lle, mutta muutamasta hyvästä tilanteesta huolimatta johto-osumaa ei saatu aikaan. Sitten sattui TPV:n maalivahdille Miika Kalliomäelle musta hetki ; heikko avaus suoraan keskelle ja Erkka Helminen kiitti. Pallo avauksesta haltuun ja nousu maalille maalintekoon kenenkään estelemättä, kun TPV:n pelaajat olivat ryhmittyneet leveälle. Näin kotijoukkueelle 2-1 voitto. Pelin jälkeen TPV leirissä oli hiljaista, harmitus oli suuri kun enemmänkin oli tarjolla. Puolustuspäässä ei ollut oikeastaan mitään hätää, mutta kun omia tilanteita ei onnistuta kääntämään maaleiksi saatika laukauksiksi, niin tulos on tämä.   
 
 
 
TPV pieni      

Kolmonen 30.5.2017 18:30 Apia, Valkeakoski , PS-44  - TPV/2  2 - 1 (0-1)
  

Maalit:

31 min          0 - 1  Henri Kulmala rp.
66 min          1 - 1  Erturk Sargin 
82 min          2 - 1  Erkka Helminen
 

TPV:n kokoonpano :

30 Miika Kalliomäki mv
4 Eemil Karkulahti
5 Valtteri Käpyaho
10 Henri Kulmala
13 Samu Kuoppa 46min -> 6 Topias Laine
15 Johannes Kilponen 72min -> 20 Onni Heinonen
18 Jonne Innala 85min -> 24 Pyry Virtanen
19 Teemu Syrjänen
21 Ville Salonen 
27 Salim Seddiki 46min -> 37 Arttu Mättö
28 Iiro Karimäki
 
 
Vaihdossa lisäksi:
26 Sami Maja
 

Pöytäkirja Tasossa

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.