Kakkosjoukkue päätti tappioputkensa - PJK kaatui 5-2 lukemin

Alkulämmittelyn aikana Kaukajärven kenttä sai valkoisen peitteen. Onneksi lumisade loppui ennen ottelun alkua. Rajat harjattiin lumesta ja taistelu pääsi alkamaan ajallaan. Sen verran liukas kenttä ja pallon pyöriessään keräämä lumi häiritsi pelaamista, että ottelun alku oli sekavaa pallottelua keskikentällä. 
 
Tänään TPV:n asenne oli kuitenkin kohdallaan ja viimeistely oli suorastaan jäätävää. Avausjaksolla TPV:llä oli tasan tarkkaan kolme tekopaikkaa, jotka kaikki päättyivät PJK:n maaliin. Valtteri Salomaa iski kahdesti lähes identtisesti, kun otti oikealta laidalta tulleet keskitykset taitavasti haltuunsa ja nopean käännöksen jälkeen täräytti tarkat kudit ohi maalivahdin. Upeat keskitykset antoivat Onni Heinonen ja Matias Erkkilä. Matias myös laukoi juuri ennen taukoa TPV:n kolmannen maalin aivan loistavalla kaukolaukauksella. PJK otti pelin hallinnan mitä pitemmälle avausjakso eteni, mutta TPV:n puolustus oli rautaa eikä TPV:n maalivahdilla Miika Kalliomäellä ollut vaikeuksia pitää nollaa.
 
Toisella puoliajalla PJK haki kiivaasti kavennusmaalia, mutta jälleen TPV iski tehokkaasti. Waltteri Riihimäki pääsi vasemmalta laidalta puolittain karkumatkalle eikä erehtynyt laukauksessaan, 4-0 ja peli näytti pelatulta. Mutta PJK ei lannistunut vaan painoi päälle entistä kovemmin. Eikä mennyt kuin 3 minuuttia TPV:n osumasta, kun vieraat onnistuivat lähietäisyydeltä. Tästä kymmenisen minuuttia ja kulmapotku survottiin TPV:n verkkoon ja tilanne jo 4-2. Ottelua oli jäljellä noin 20 minuuttia, mutta TPV:n kantti kesti ja maali jäi PJK:n viimeiseksi. Tommi Virtanen päätti TPV:n piinan pukkaamalla isäntien viidennen maalin 83 minuutilla ja kauden avausvoitto oli sinetöity. 
 
Kolmonen10.5.2017 20:00 Kaukajärvi TN  TPV/2 - PJK 5 - 2 (3-0)
 
TPV2 PJK 10052017 Medium


 

Tilastot:

18 min          1 - 0 Valtteri Salomaa (Onni Heinonen)
32 min          2 - 0 Valtteri Salomaa (Matias Erkkilä)
42 min          3 - 0  Matias Erkkilä
60 min          4 - 0 Waltteri Riihimäki (Ville Vähänen)
63 min          4 - 1 Janne Silfverhuth
71 min          4 - 2 Kalle Strömberg
87 min          5 - 2 Tommi Virtanen 
 

TPV:n kokoonpano :

1 Miika Kalliomäki mv
4 Eemil Pasanen
6 Topias Laine
20 Onni Heinonen
21 Valtteri Salomaa 56min -> 18 Jonne Innala
29 Iiro Karimäki
32 Arttu Mättö 'C'
44 Waltteri Riihimäki 70min -> 7 Tommi Virtanen
66 Teemu Syrjänen
70 Ville Vähänen
90 Matias Erkkilä 66min
 
Vaihdossa lisäksi:
8 Tommi Sääksi
13 Aleksi Sainio
24 Pyry Virtanen
26 Sami Maja
34 Henri Kulmala 

Pöytäkirja Tasossa

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.