TPV kohtaa liigan IFK Mariehamnin

Ennakko TPV IFK Mariehamn

 

Lauantainen jalkapallon Suomen Cupin ottelu tuo Pirkkahalliin TPV:n vieraaksi Veikkausliigan rutinoituneen IFK Mariehamnin. Joukkue on pelannut Veikkausliigassa kaudesta 2005 alkaen ja voittanut Veikkausliigan kaudella 2016. Vuonna 2015 joukkue voitti Suomen Cupin.

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen kutsuu ottelua Daavid vastaan Goljat. Muidenkin tosiasioiden, kuin IFK Mariehamnin kymmenkertaisen budjetin vuoksi.

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen pitää selviönä, ettei IFK Mariehamnille kelpaa mikään muu kuin voitto. Myös IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg myöntää, että joukkue tietysti nähdään suosikkina. Maarianhaminalaiset ovat pelanneet Veikkausliigassa kaudesta 2005 alkaen ja voittaneet Suomen mestaruuden kaudella 2016. Vuonna 2015 joukkue voitti Suomen Cupin.

- Vaikka erot Veikkausliigan ja Ykkösen välillä ovat selvät niin tiedämme myös, että jos liigajoukkueella on huono päivä, Ykkösen joukkue voittaa. Meillä on iso kunnioitus TPV:tä kohtaan, koska joukkue pelasi karsintaottelut hyvin, sanoo Lundberg.

Ylisen mukaan TPV:n pitää pystyä puolustamaan tunnollisesti koko joukkueena ja saada aikaiseksi kiireen tuntua vastustajalle.

- Lisäksi meidän on kyettävä pitämään palloa itsellämme, jotta emme joudu koko ajan juoksemaan vastustajan ja pallon perässä. Lauantaina Pirkkahallissa kohtaavat Daavid ja Goljat ja me lähdemme haastajana peliin. Yleisön merkitys on Punakoneelle suuri ja me tarvitsemmekin 12 pelaajan yleisöstä, huomauttaa Ylinen.

IFK Mariehamn sijoittui Suomen Cupin Veikkausliigan A-lohkossa neljänneksi ja pääsi näin 16 parhaan joukkoon. Joukkueen seitsemästä maalista Robin Sid ja Hampus Lönn tekivät kaksi maalia kumpikin ja yhden maalin miehiä ovat Simon Silverholt, Aristote Mboma ja Dylan Murnane. Joukkueen ottelut cupin karsintalohkossa päättyivät seuraavasti: FC Inter-IFK Mariehamn 2-1, HJK-IFK Mariehamn 2-2, IFK Mariehamn-FC Lahti 1-0, FC Honka-IFK Mariehamn 0-0, IFK Mariehamn-HIFK 3-0.

TPV pelasi itsensä 16 parhaan joukkoon voittamalla oman karsintalohkonsa tasapistein FC KTP:n kanssa. Neljästä pelaamastaan ottelusta TPV voitti kaksi ja hävisi sekä pelasi tasan kerran.

Suomen Cupin ottelu TPV-IFK Mariehamn pelataan la 16.3. klo 16 Pirkkahallissa. Lipunmyynti aukeaa klo 15.30.

Pääsyliput:

Aikuiset kymmenen euroa ja alennusryhmät seitsemän euroa. Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10-17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

TPV:n junioreille ja joukkueiden toimihenkilöille sisäänpääsy on maksuton seura-asussa. Ovella on turvatarkastus.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

Jaro TPV 2
21.09.2019

Pietarsaaressa tarjoiltiin maalitilanteita

in Edustus uutiset
Ennakko Jaro TPV 1 20
20.09.2019

Mauro Severino: kaikki on omissa käsissä

in Edustus uutiset
EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.