TPV sai muistutuksen asenteen merkityksestä

Musa TPV 1

 

Pitkän syksyn ja talven jälkeen TPV:n miesten edustus pelasi lauantaina ensimmäisen ulko-ottelun. Porissa Musa osoittautui paremmaksi maalein 4-2 (1-0). TPV:n maalintekijöinä olivat Hakim Belbachir ja Paavo Näykki.

- Saimme hyvän muistutuksen siitä, että puolivillaisesti emme voi enää lähteä pelaamaan. Jokaisessa ottelussa on jokaisen oltava täysillä mukana, sanoi valmentaja Mikko Innanen.

Valmentaja Mikko Innasen mielestä TPV:n tappion taustalta on löydettävissä huono syöttöpeli, voittamattomat kaksinkamppailut ja riittämätön liike. Innanen kiteyttää syyt yhteen lauseeseen: valmistautuminen oli vain 90-prosenttista.

- Pelaajilta puuttui tunne ja halu taistella seuraavan Suomen Cupin ottelun aloituskokoonpanon paikasta. Toki edellisestä ottelusta on kaksi viikkoa ja tämän pelin myötä olimme ensimmäistä kertaa ulkona, mutta liikkuminen ja syöttäminen eivät ole kiinni siitä, olemmeko ulkona vai hallissa, Innanen huomautti tiukasti.

Musa-pelin merkittävä anti Innasen mielestä oli peliajassa, jota tuli jokaiselle pelaajalle vähintään 45 minuuttia.

- Omalta pelaajauraltani muistan, että kun kilpailullisten pelien jälkeen tulee harjoituspelejä, niin välillä tulee tällaisia ohipelejä. Tämän pelin tärkein opetus on se, että jos emme jokaisessa Ykkösen ottelussa anna 100-prosenttia itsestämme, niin me emme voita yhtään joukkuetta. Meidän on oltava jokaisessa pelissä parhaimmillaan ja saatava oma maksimi irti, Innanen jatkoi.

TPV tuli tasoihin kahden maalin takaa

TPV tuli ottelussa 2-0 -tappiotilanteesta tasoihin, mutta ei ottelun loppuvaiheilla pystynyt vastaamaan Musan kahteen seuraavaan maaliin. Tamperelaisten ensimmäisen maalin teki Hakim Belbachir suoraan ilmasta sisäsyrjän tarkan sijoituksen myötä. Tasoihin TPV:n toi Paavo Näykki rangaistuspotkusta vain muutama minuutti Belbachirin maalin jälkeen. Rangaistuspotkun hankki juniori-ikäinen Julius Stenroos.

Ottelu oli alkusekunneista alkaen tasainen ja kummallakin oli omat hetkensä lisämaalien tekemiseen. Ottelussa nähtiin toinenkin rangaistuspotkusta tehty maali, joka sinetöi porilaiselle 4-2 -voiton. Maalivahti Tuomas Karjanlahti torjui varsinaisen rangaistuslaukauksen mutta ei hyvästä syöksystään huolimatta onnistunut samaan kättään jatkolaukauksen eteen.

TPV oli liikkeellä isolla kokoonpanolla ja jokainen pelaaja pelasi vähintään 45 minuuttia. Toisen jakson pelanneella Roope Kostiaisella on takana pitkä toipilas- ja kuntoutusjakso olkapääleikkauksen jäljiltä, joten pelituntumaa on vielä vähänlaisesti.

- Kolme viikkoa olen pystynyt harjoittelemaan normaalisti ja tähän nähden olen tyytyväinen omaan peliini. 45 minuutin peli oli sopiva määrä, sillä en ole vielä 90 minuutin kunnossa.

- Takkiin tuli ja vaikka tämä olikin harjoituspeli, niin jokaista peliä lähdetään voittamaan. Tietysti olen pettynyt, mutta siihen on oltava tyytyväinen, että nousimme 2-0 -tilanteesta tasoihin, Kostiainen sanoi.

Ensi lauantaina Pirkkahallissa TPV kohtaa IFK Mariehamnin Suomen Cupin ottelussa. Ottelu alkaa kello 16.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Henri Kilpisen tekemä maalikooste:

.be">.be

Musa TPV 2

Musa TPV 7

Musa TPV 4

Musa TPV 5

Musa TPV 11

Musa TPV 12

Musa TPV 13

Musa TPV 10

Musa TPV 8

Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.