TPV sai muistutuksen asenteen merkityksestä

Musa TPV 1

 

Pitkän syksyn ja talven jälkeen TPV:n miesten edustus pelasi lauantaina ensimmäisen ulko-ottelun. Porissa Musa osoittautui paremmaksi maalein 4-2 (1-0). TPV:n maalintekijöinä olivat Hakim Belbachir ja Paavo Näykki.

- Saimme hyvän muistutuksen siitä, että puolivillaisesti emme voi enää lähteä pelaamaan. Jokaisessa ottelussa on jokaisen oltava täysillä mukana, sanoi valmentaja Mikko Innanen.

Valmentaja Mikko Innasen mielestä TPV:n tappion taustalta on löydettävissä huono syöttöpeli, voittamattomat kaksinkamppailut ja riittämätön liike. Innanen kiteyttää syyt yhteen lauseeseen: valmistautuminen oli vain 90-prosenttista.

- Pelaajilta puuttui tunne ja halu taistella seuraavan Suomen Cupin ottelun aloituskokoonpanon paikasta. Toki edellisestä ottelusta on kaksi viikkoa ja tämän pelin myötä olimme ensimmäistä kertaa ulkona, mutta liikkuminen ja syöttäminen eivät ole kiinni siitä, olemmeko ulkona vai hallissa, Innanen huomautti tiukasti.

Musa-pelin merkittävä anti Innasen mielestä oli peliajassa, jota tuli jokaiselle pelaajalle vähintään 45 minuuttia.

- Omalta pelaajauraltani muistan, että kun kilpailullisten pelien jälkeen tulee harjoituspelejä, niin välillä tulee tällaisia ohipelejä. Tämän pelin tärkein opetus on se, että jos emme jokaisessa Ykkösen ottelussa anna 100-prosenttia itsestämme, niin me emme voita yhtään joukkuetta. Meidän on oltava jokaisessa pelissä parhaimmillaan ja saatava oma maksimi irti, Innanen jatkoi.

TPV tuli tasoihin kahden maalin takaa

TPV tuli ottelussa 2-0 -tappiotilanteesta tasoihin, mutta ei ottelun loppuvaiheilla pystynyt vastaamaan Musan kahteen seuraavaan maaliin. Tamperelaisten ensimmäisen maalin teki Hakim Belbachir suoraan ilmasta sisäsyrjän tarkan sijoituksen myötä. Tasoihin TPV:n toi Paavo Näykki rangaistuspotkusta vain muutama minuutti Belbachirin maalin jälkeen. Rangaistuspotkun hankki juniori-ikäinen Julius Stenroos.

Ottelu oli alkusekunneista alkaen tasainen ja kummallakin oli omat hetkensä lisämaalien tekemiseen. Ottelussa nähtiin toinenkin rangaistuspotkusta tehty maali, joka sinetöi porilaiselle 4-2 -voiton. Maalivahti Tuomas Karjanlahti torjui varsinaisen rangaistuslaukauksen mutta ei hyvästä syöksystään huolimatta onnistunut samaan kättään jatkolaukauksen eteen.

TPV oli liikkeellä isolla kokoonpanolla ja jokainen pelaaja pelasi vähintään 45 minuuttia. Toisen jakson pelanneella Roope Kostiaisella on takana pitkä toipilas- ja kuntoutusjakso olkapääleikkauksen jäljiltä, joten pelituntumaa on vielä vähänlaisesti.

- Kolme viikkoa olen pystynyt harjoittelemaan normaalisti ja tähän nähden olen tyytyväinen omaan peliini. 45 minuutin peli oli sopiva määrä, sillä en ole vielä 90 minuutin kunnossa.

- Takkiin tuli ja vaikka tämä olikin harjoituspeli, niin jokaista peliä lähdetään voittamaan. Tietysti olen pettynyt, mutta siihen on oltava tyytyväinen, että nousimme 2-0 -tilanteesta tasoihin, Kostiainen sanoi.

Ensi lauantaina Pirkkahallissa TPV kohtaa IFK Mariehamnin Suomen Cupin ottelussa. Ottelu alkaa kello 16.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Henri Kilpisen tekemä maalikooste:

.be">.be

Musa TPV 2

Musa TPV 7

Musa TPV 4

Musa TPV 5

Musa TPV 11

Musa TPV 12

Musa TPV 13

Musa TPV 10

Musa TPV 8

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.