Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

TPV Ilves kuva 1

Harjoitusottelu TPV-Ilves/2 päättyi 4-1 (3-0) ja oli kokonaisuutena hyvää lauantai-illan jalkapalloviihdettä. Ottelun jälkeen kapteeni Tomi Ylinen pyysi pukuhuoneessa neljältä TPV:n pelaajalta kuittauksen joukkueen nimilistaan. Tähän oli syynsä.

Neljälle TPV:n A-juniorille ottelu nimittäin oli enemmän kuin harjoituskauden ottelu: kyseessä oli nelikon ensimmäinen miesten ottelu.

Päävalmentaja Anssi Ylinen sanoi ennakkohaastattelussa joukkueessa nähtävän omia junioreita, jotka näin saavat ensikosketusta miesten edustuksen otteluihin. Ylisen mukaan ”tällaiset harjoitusottelut ovat erittäin hyvä tapa kartoittaa seuran omia junioripelaajia. Tarkkailemme lauantainakin pelaajia”. Ylinen sai toivomansa eli näki nuorien pelaajien täyttävän odotukset.

Monta plusmerkkiä Ylisen muistiin tallentuikin. Nelikko Shala Granit, Lauri Hopia, Jere Parviainen ja Julius Stenroos pelasi elämänsä ensimmäisen miesten jalkapallo-ottelun ja ikimuistoisesti pelasikin. Granit teki kaksi maalia (2-0 ja 3-0) ja Stenroos yhden (4-0). Maalitehtailun aloitti ikään kuin mallia antaakseen 23-vuotias Eetu Räisänen.

Stenroos on koko talven ollut mukana edustuksen harjoituksissa, mutta lauantaina hän pelasi ensimmäisen ottelunsa try out -jakson jälkeen.

- Meno oli hyvä ja tämä antoi hyvän kuvan miesten peleistä. Oman ikäluokan otteluihin verrattuna peli oli nopeampaa ja tilanteisiin tultiin kovempaa, joten nyt tiedän, mitä odotan. Muutenkin tällainen peli on ihan eri peli kuin se, mitä pelaamme edustuksen harjoituksissa, sanoi Stenroos.

Kaksi upeaa maalia tehnyt Granit lähti kentälle kuten jokaiseen otteluun hänellä on tapana lähteä.

- Minun tavoitteenani on aina pelata 100-prosenttisesti. Mielestäni suoritukseni oli hyvää alun jännittämisen jälkeen. Alussa jännitti ja minulla oli selvästi paineita. Täydellisen tyytyväinen olen itseeni, kun tein vielä kaksi maaliakin, sanoi Granit ottelun jälkeen.

Lauri Hopian ajatukset kulkivat joukkuekaverin linjoilla. Alun hermoilu ensimmäisestä miesten ottelusta muuttui pelistä nauttimiseksi ja otteiden parantumiseksi pelin vanhetessa.

Jere Parviainen kiteytti nelikon yhteisen kokemuksen.

- Eron junioripeleihin huomasi selvästi. Täällä pelattiin nopeammin, oli oltava huolellisempi, tilaa oli vähemmän ja peli kovempaa kuin oman ikäluokan otteluissa. Mielestäni selvisin kunnialla niin pitkään kuin pystyin pelaamaan, sillä taannoinen loukkaantuminen haittasi juoksemista, totesi Parviainen.

Henri Kilpisen maalikoosteen näet tästä linkistä:

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

IMG 5379

 IMG 5407IMG 5313IMG 5315

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.