TPV on edelleen flunssan piinaama

Ennakko EIF TPV 2 8

 

TPV kohtaa lauantaina Suomen Cupin karsinnan kolmannessa ottelussaan EIF:n, mutta ei vihreä-valkoisten kotikentällä Tammisaaressa vaan Kauniaisissa. Isäntäjoukkue nousi Ykköseen kaudeksi 2015 ja viime kaudella joukkue sijoittui kolmanneksi.

- Meitä vastaan asettuu hyvä ja kokenut joukkue, joka vielä muutamaa kierrosta ennen kauden päättymistä oli nousemassa Veikkausliigaan, huomauttaa päävalmentaja Anssi Ylinen.

TPV:n kaksi ensimmäistä Suomen Cupin ottelua ovat tuoneet vierastappion TPS:lle maalein 2-0 ja 6-0 -kotivoiton AC Kajaanista. EIF on pelannut vasta yhden ottelun, jonka se hävisi TPS:lle 3-1. Päävalmentaja Anssi Ylinen pitää tärkeänä säilyttää oman tekemisen taso ja mieluummin nostaa tasoa.

- EIF on kokenut joukkue, jolle viime kausi oli erinomainen. Me olemme pelanneet kaksi ottelua kokeneita joukkueita vastaan ja tiedämme tasomme. Oma tekemisemme ei saa tippua missään vaiheessa ja kun pystymme hiukan parantamaan lauantaina, niin en ole huolissani tästä joukkueesta, Ylinen sanoo.

AC Kajaani -ottelun jälkeiset harjoitukset toteutuivat Ylisen mukaan suunnittelulla tavalla. Ainoa miinus on joukkuetta edelleen piinaava flunssa-aalto.

- Kokoonpano vaihtuu taas ja myöhemmin sen näkee, ketkä ovat pelikuntoisia lauantaina. Onneksi näissä otteluissa sallitaan viisi vaihtoa, joten useat pelaajat pääsevät näyttämään nykyisen tasonsa, Ylinen toteaa.

EIF sijoittui ensimmäisellä Ykkösen kaudellaan vuonna 2015 kahdeksanneksi. Seuraavalla kaudella sijoitus oli jälleen kahdeksas, joten EIF säilytti toistamiseen viimeisenä joukkueena sarjapaikkansa. Kaudella 2017 EIF ylsi pykälää korkeammalle eli seitsemänneksi. Viime vuonna Suomen Cupissa EIF ylsi välieriin, jossa se hävisi kotonaan Veikkausliigan FC Interille 0–5.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko EIF TPV 1 8

Jari Myllyniemi 1
18.03.2019

Jari Myllyniemi palasi lääkäriksi

in Edustus uutiset
TPV Mariehamn 3
16.03.2019

TPV haastoi loppuun asti

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Roope Kostiainen 2
15.03.2019

Roope Kostiainen liittyi TPV:n miehistöön

in Edustus uutiset
Ennakko TPV IFK Mariehamn
15.03.2019

TPV kohtaa liigan IFK Mariehamnin

in Edustus uutiset
Eetu ja Turva
13.03.2019

Vakuutusyhtiö Turvan ja TPV:n yhteistyö jatkuu

in Seuratiedotteet
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.