Suomen Cup jatkuu AC Kajaania vastaan

Ennakko TPV TPS

 

TPV:n Suomen cupin ottelut jatkuvat lauantaina ensimmäisellä kotiottelulla. Klo 17 alkavassa ottelussa vastassa on AC Kajaani, joka ensimmäisellä karsintakierroksella hävisi FC KTP:lle 4-1. TPV puolestaan hävisi Turussa TPS:lle 2-0.

- Lähdemme kohtaamaan AC Kajaanin hyvillä mielin. TPS-ottelun jälkeen olemme harjoitelleet seitsemän kertaa keskittyen pallolliseen pelaamiseen, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Vaikka TPV koki Turussa tappion, ei harjoituksia kuitenkaan muutettu tuloksen myötä. Anssi Ylisen mukaan TPS-ottelussa hyvää oli joukkueen pystyminen tasaväkiseen kamppailuun kokeneempaa TPS:ää vastaan. Turkulaisten ensimmäinen maali syntyi erikoistilanteesta ja toinen TPV:n pallonmenetyksestä, jonka seurauksena turkulaiset saivat aikaiseksi nopean hyökkäyksen.

- Emme olleet lopputuloksesta huolimatta jyrän alla. Ottelu osoitti, että meidän on kehitettävä pallollista pelaamistamme pitäen mielessä sen tosiasian, että Ykkösessä tilaa ja aikaa on vähemmän kuin Kakkosessa, Ylinen toteaa.

Kotiotteluun AC Kajaania vastaan TPV lähtee vain yksi ajatus mielessä: tämäkin ottelu on kyettävä voittamaan.

- Jokaista ottelua lähdemme voittamaan myös Suomen Cupissa, mutta isossa kuvassa meidän maalimme on Ykkösen otteluissa. Nyt on aika harjoitella laadukkaasti ja kehittää perusominaisuuksia, Ylinen sanoo.

Cupin otteluissa on sallittu viisi vaihtoa, mitä Turussakin kumpikin joukkue noudatti. Yliseltä uudistus saa osakseen pelkkää kiitosta, eikä hänen korviinsa ole kantautunut vastakkaista näkemystä.

- Viisi vaihtomahdollisuutta on erinomainen muutos. Joukkueet saavat nyt paljon enemmän mahdollisuuksia katsoa pelaajiensa otteita otteluissa ja näin valmistautua kauteen, Ylinen kiittää.

Hallille poikkeuskulku

Lauantain Suomen Cupin otteluun on sisälle poikkeuskulku. Saman aikaan Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa on maanlaajuiset Asta-messut. Tuttu sisäänkäynti ei ole nyt pääovista, vaan hallin itäpäädyn lasiovista D-23. Ovien jälkeen kuljetaan käytävää pitkin C—halliin vievän välikköön ja lipunmyyntiin.

C-hallin käyttäjille on pysäköinti hallin takana ”häkkikentällä”, muualla pysäköinti on messujen vuoksi maksullista. Kahviot löytyvät sekä sisääntuloaulasta (vain käteinen) ja pääaulan puoleisesta päästä (myös korttimaksu).

Pääsyliput: aikuiset 10 euroa ja alennusryhmät seitsemän euroa (10-17 -vuotiaat, opiskelijat opiskelijakortilla, eläkeläiset ja varusmiehet. Alle 10-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. TPV:n junioreille ja joukkueiden toimihenkilöille sisäänpääsy on maksuton seura-asussa.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

TPV ACKajaani kokoonpano

Pirkkahallin kartta ennakkoon

TPV MuSa 1 22
22.08.2019

TPV vei pisteen sarjaneloselta

in Edustus uutiset
Ennakko TPV MuSa 1 21
22.08.2019

”MuSa-ottelu on täynnä vääntöä”

in Edustus uutiset
22.08.2019

TPV juniorijoukkueisiin haetaan pelaajia!

in Futisklubi uutiset
22.08.2019

Tule mukaan TPV:n aluetoimintaan!

in Futisklubi uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.