17-vuotias Hakim Belbachir liittyi edustukseen

SopimusuutinenHakim Belbachair 2

 

Vasta 17-vuotias Hakim Belbachir liittyy kolmantena TPV Härmälä -taustaisena pelaajana miesten edustukseen. TPV Härmälän harjoituksissa ja peleissä ottivat jalkapalloiluun ensituntuman aikoinaan myös Juho Mattila ja Paavo Näykki.

- Yli kymmenen vuotta olen Punakoneen juniorijoukkueissa pelannut. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että nimenomaan kasvattajaseurani tarjoaa minulle mahdollisuutta päästä pelaamaan Ykköstä, Belbachir sanoo.

Keskikentällä pelaava Hakim Belbachir on TPV:n vahvan juniorikoulun läpikäynyt pelaaja. Jo 15-vuotiaana hän oli mukana edustuksen harjoituksissa, mutta aika ei vielä tuolloin ollut kypsä kentälle pääsemiseen. Tänään nuorukainen toivoo entistä ponnekkaammin ja entistä realistisemmin pääsevänsä pelaamaan edustuksessa.

- Aion haastaa tosissani kaverit. En ole tullut joukkueeseen vain oppia hakemaan, vaan pelaamaan pelejä. Mielestäni pärjään pallon kanssa aika hyvin ja osaan tehdä maaleja. Kestävyyttä on ilman muuta parannettava, toteaa Belbachir.

Pelaamissaan 120 virallisessa ottelussa Belbachir on tehnyt peräti 104 maalia.

Hyppy Ykkösessä pelaavan joukkueen kokoonpano on enemmän kuin melkoinen. Takana on pelejä A-junioreissa ja enimmillään kymmenen ottelua Kolmosessa; sen sijaan yhtään Kakkosen ottelua nuorukainen ei ole pelannut.

- Ykkösessä tekeminen ja toiminta ovat jo ammattimaisempaa Kakkoseen verrattuna. Mielestäni Ykkösen ero Veikkausliigaan on kaikilta osin pienempi kuin ero Kakkoseen, Belbachir toteaa.

Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan 17-vuotias saa hienon paikan kehittymiseen. Ylinen uskoo vakaasti siihen, että ”Hakke” ottaa haasteen vastaan.

- Hän on ollut erittäin motivoitunut koko harjoitusjakson ajan työntekoon. Hakke on hyvä 1v1 -tilanteessa haastamaan puolustajaa. Hyvä pallon kuljettaja sekä harhauttaja, maalintekijä sanan täydellisessä merkityksessä, Ylinen sanoo.

TPV:n sopimuspelaajat: 1 Tuomas Karjanlahti, 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Mauno Siren, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Tuomas Lähdesmäki, 9 Arjan Goljahanpoor, 10 Paavo Näykki, 11 Tomi Ylinen, 12 Antti Kuusinen, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 16 Riku Oras, 17 Jesse Oksanen, 18 Topi Järvi, 19 Hakim Belbachir, 20 Eetu Kolu, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 28 Iiro Karimäki.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.