TPV aloittaa cupin ottelut perjantaina Turussa

Ennakko TPS TPV 1 23

 

Harjoitusotteluiden jälkeen miesten edustus pääsee perjantaina ensimmäisen kerran tositoimiin, kun Suomen cup käynnistyy vierasottelulla TPS:ää vastaan. Veikkausliigasta pudonnut turkulaisjoukkue on alkavan Ykkösen kauden yksi suosikkijoukkueista.

- Ykkösen huippujoukkue on meille mahdollisuus. Haluamme voittaa ja saavuttaa TPS:n etumatkaa, päävalmentaja Anssi Ylinen sanoo.

Suomen cup on aina Suomen cup, pelataan se perinteiseen tapaan tai nykymuotoisesti alun karsintajärjestelmänä. Päävalmentaja Anssi Ylinen lupaa joukkueen ”lataavan” täydet otteluun, mutta Pirkkahallin harjoituksissa fyysisesti ei kuitenkaan ole löysäilty.

- Tällaiset viralliset ottelut sytyttävät aina pelaajat ja valmentajat. Ykkösen huippujoukkue on meille mahdollisuus. Lähdemme hakemaan voittoa jokaisesta ottelusta ja perjantainakin haluamme voittaa ja saavuttaa TPS:n etumatkaa. Isossa kuvassa tämä ja muut cupin ottelut palvelevat kuitenkin myös Ykkösen kautta.

- Meillä on cupin otteluissa muitakin mittareita, kuin vain yksinomaan tulosmittari. Analysoimme jokaisen ottelun ja teemme johtopäätöksiä, jotka palvelevat myös Ykkösen otteluita, Ylinen toteaa.

Nykyinen cupjärjestelmä, jossa joukkueiden lento lento ei katkeakaan ensimmäisten otteluiden jälkeen, antaa Ylisen mielestä enemmän mahdollisuuksia valmistautua otteluihin. Ylinen painottaa, että pelin kehittäminen korostuu, koska kyse ei ole vain yksittäisestä ottelusta. Pelijärjestelmästä huolimatta cupin ottelut eivät tälläkään kertaa kerro lopullista totuutta Ykkösen kauden sujumisesta.

- Pelaajat voivat vaihtua pitkin alkuvuotta ja kevättä. Osa ei ole joukkueissa enää kesällä, osa tulee vasta kevään aikana. Cupin tuloksista ei siis voi tehdä liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä, Ylinen huomauttaa.

TPV:n muut Suomen cupin ottelut ovat la 2.2. klo 17 TPV-AC Kajaani, la 9.2. klo 15 EIF-TPV ja la 23.2. klo 17 TPV-FC KTP.

Veikkausliigan karsinnoista cupvaiheeseen etenee kahdeksan joukkuetta ja Ykkösen karsinnasta neljä joukkuetta. Lisäksi lohkovaiheeseen pääsee kaksi Kakkosen Cupin parasta joukkuetta sekä kauden 2018 Suomen Regions’ Cupin finalistit.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakkko TPS TPV 2 23

 

 

Ilves TPV 1
17.04.2019

TPV:llä oli oiva kenraaliharjoitus

in Edustus uutiset
Kausikortit2019 vesileima
17.04.2019

Hanki nyt TPV:n kausikorttisi kaudelle 2019

in Edustus uutiset
Topi ja Anssi media avaus
16.04.2019

Keskiviikkona viimeinen harjoitusottelu

in Edustus uutiset
IMG 9823
15.04.2019

TPV pelaa yhteistyöfutista

in Edustus uutiset
TPV Musa 1
13.04.2019

MuSa voitti, koska työvoittoja ei tunneta

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.