Juho Saarinen tekee paluun Ykköseen

Sopimusuutinen Juho Saarinen 1

 

Puolustaja Juho Saarinen pääsee jälleen taistelemaan oman joukkueensa puolesta Ykkösessä. TPV:n kanssa jatkosopimuksen tehnyt Saarinen (24) on pelannut 60 Ykkösen ottelua FC Hakassa, PS Kemissä ja FC Hämeenlinnassa.

- Hyvillä mielin lähden tulevaan kauteen. Pääsimme viime kauden tavoitteeseen eli nousemiseen Ykköseen ja yksikään joukkue ei tule pääsemään helpolla Punakonetta vastaan. Sen sijaan moni yllättyy tämän joukkueen hyvästä pelaamisesta, Saarinen sanoo.

Lähellä oli, ettei Juho Saarisen viime kausi TPV:ssä olisi päättynyt jo kahden ottelun jälkeen. Pahan loukkaantumisen seurauksena harjoitteluun tuli kuuden viikon tauko ja leikkaussaliin meneminen näytti alussa mahdolliselta. Kun Saarinen palasi kentälle 7.7., pelasi hän sen jälkeen kaikki ottelut.

Saarinen haluaa olla TPV:n johtavia pelaajia ja auttaa joukkuetta parhaan kykynsä mukaan.

- Uskon ensi kauden Ykkösen olevan tasainen kaiken kaikkiaan. Minun on vaikea sanoa, mitkä joukkueet ovat kärjessä, koska muutoksia on tapahtunut paljon siitä, kun viimeksi pelasin Ykkösessä. TPV ei tule pelaamaan tippumista vastaan, vaan me taistelemme ylemmistä sijoituksista Saarinen toteaa.

Saarinen on mielissään viime kauden joukkueen pysymisestä valtaosaltaan samana.

- Pientä vaihtuvuutta on ollut ja olemme saaneet vahvistuksia. Tässä joukkueessa on hyvä ilmapiiri ja uudet pelaajat ovat kotiutuneet todella hyvin.

Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan rehdisti mutta kovaa pelaava Saarinen on taistelija ja muiden tsemppari. Hänen vahvuutensa on puolustaminen.

TPV:n sopimuspelaajat: 1 Tuomas Karjanlahti, 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Mauno Siren, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Tuomas Lähdesmäki, 9 Arjan Goljahanpoor, 10 Paavo Näykki, 11 Tomi Ylinen, 12 Antti Kuusinen, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 16 Riku Oras, 17 Jesse Oksanen, 18 Topi Järvi, 20 Eetu Kolu, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 28 Iiro Karimäki.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.