Tuttu K-kolmikko jatkaa TPV:ssä

Sopimusuutinen Eetu Kolu 16

 

Viime kaudelta tuttu kolmikko jatkaa TPV:ssä. Jatkosopimuksen ovat tehneet kolme K:ta eli maalivahti Tuomas Karjanlahti, puolustaja Iiro Karimäki ja keskikentän työmyyrä Eetu Kolu.

- Upeat ja hienot tuntemukset tällä hetkellä. On hienoa, että jatkan joukkueessa ja hyvin motivoituneena lähden tavoittelemaan peliaikaa ensi kaudella, sanoo Karimäki.

25-vuotias Tuomas Karjanlahti liittyi TPV:hen viime vuoden maaliskuussa ja otti samalla ykkösmaalivahdin paikan itselleen. Mies pelasi yhtä lukuun ottamatta kaikki Kakkosen ottelut sekä molemmat nousukarsintaottelut MYPA:a vastaan.

23-vuotias Iiro Karimäki tietää, mitä ensi kaudelta odottaa: joukkueen menestymistä Ykkösessä ja oman peliajan lisääntymistä viime kaudesta.

- Ilman muuta me lähdemme voittamaan kaikkia otteluita. Jokaisessa harjoituksessa on ollut hyvä tekemisen meininki ja olen hyvin luottavainen ensi kauden otteluiden osalta. Haluan näyttää kaiken aikaa osaamistani ja tavoittelen peliminuuttien lisääntymistä, Karimäki sanoo.

Karimäki tietää, että Ykkösessä ”kyyti on kovempaa” ja tilanteet niin nopeita, että pallon kanssa on vähemmän aikaa kuin Kakkosessa.

- Minun pelipaikallani kohdataan Kakkosta taitavampia hyökkääjiä. Ykkösessä on kyettävä ajattelemaan jo ennen kuin saa pallon. Vähän kuin shakissa, jossa siirtoja on mietittävä parin siirron päähän.

24-vuotias Eetu Kolu on pelannut Ykköstä kaudella 2015 EIF:ssä, jonka TPV kohtaa niin Suomen Cupissa kuin Ykkösessäkin. Valitettavasti Kolu loukkaantui ja ottelumäärä jäi neljään. Kolu pitää monipuolisuuttaan omana vahvuutenaan ja ominaisuutena.

- Tuntuu tietysti hienolta saada mahdollisuus päästä pelaamaan Ykköstä tässä tutussa joukkueessa. Odotan innolla kauden alkamista ja sitä, että pääsemme haastamaan jokaisen joukkueen. On ihan turha luulla meidän olevan heittopussi, vaan taatusti taistelemme joka minuuttia, Kolu sanoo.

TPV:n sopimuspelaajat:

1 Tuomas Karjanlahti, 3 Ardian Kovaqi, 4 Mauno Siren, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Tuomas Lähdesmäki, 9 Arjan Goljahanpoor, 10 Paavo Näykki, 11 Tomi Ylinen, 12 Antti Kuusinen, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 16 Riku Oras, 17 Jesse Oksanen, 18 Topi Järvi, 20 Eetu Kolu, 23 Joonas Rantala, 28 Iiro Karimäki.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Sopimusuutinen Tuomas Karjanlahti 16

Sopimusuutinen Iiro Karimaki 16

Ilves TPV 1
17.04.2019

TPV:llä oli oiva kenraaliharjoitus

in Edustus uutiset
Kausikortit2019 vesileima
17.04.2019

Hanki nyt TPV:n kausikorttisi kaudelle 2019

in Edustus uutiset
Topi ja Anssi media avaus
16.04.2019

Keskiviikkona viimeinen harjoitusottelu

in Edustus uutiset
IMG 9823
15.04.2019

TPV pelaa yhteistyöfutista

in Edustus uutiset
TPV Musa 1
13.04.2019

MuSa voitti, koska työvoittoja ei tunneta

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.