TPV vei Talviderbyn

IMG 2566

 

Jos TPV:n ja Hakan välinen Pirkanmaan Talviderby olisi ollut vetokohteena, olisi jokunen veto taatusti laitettu menemään Hakan puolesta. Olivathan kentällä kokenut Ykkösen joukkue ja syksyllä Ykköseen noussut joukkue. Niin vain kuitenkin kävi, että hyvätasoisen ottelun vei TPV maalein 1-0 (0-0).

- Ottelu oli hyvä. Viime kauden tapaan me puolustimme koko joukkueena, sanoi ottelun ainoan maalin tehnyt Eetu Kolu.

Harjoitusotteluksi Pirkanmaan Talviderby oli kautta linjan hyvätasoinen, vauhdikas ja yleisönsä hereillä pitänyt ottelu. Kummallakin oli hetkensä ja tilanteet ”aaltoilivat” päästä päähän. Varovaisen nukuttavaa keskikentän virkamiesjalkapalloilua ei tällä kertaa nähty. TPV jaksoi prässätä ylhäältä asti koko ottelun ja näin se teki Hakan puolustajien elämän vaikeaksi.

Ottelu palvelikin erinomaisella tavalla valmistautumista Suomen Cupin ensimmäiseen otteluun, jossa vastaan tulee Ykköseen pudonnut TPS.

- Ottelu oli hyvä ja tasaväkinen, koska kummallakin oli omat tilanteensa ja hetkensä. Viime kauden tapaan me puolustimme koko joukkueena ja tässä mielestäni onnistuimme sovitulla tavalla. Tulos ei kuitenkaan ole tärkeintä vaan se, että pääsee pelaamaan ja näkemään, kuinka harjoituksissa on onnistuttu, maalintekijä Eetu Kolu sanoi.

Kolun maali oli mainio ja sarjakierroksella se olisi vähintäänkin ollut yksi kierroksen hienoimmista maaleista. Kolu sai pallon keskikentällä ja vastustajien yllätykseksi ei kuljettanutkaan tai syöttänyt, vaan yritti itse ratkaisua. Millainen ratkaisu se olikaan; 35-metristä oikeaan yläkulmaan.

- Päätin kokeilla vetoa, kun näin että maalivahti Joonas Immonen oli ulkona. Olen tyytyväinen kaiken kaikkiaan omaan peliini, Kolu sanoi.

TPV aloitti kokoonpanolla Tuomas Karjanlahti, Juho Saarinen, Ardia Kovaqi, Tommi Smeets, Giorgi Ositashvili, Riku Oras, Joonas Rantala, Jesse Oksanen, Tuomas Lähdesmäki, Arjan Goljanhanpoor ja Topi Järvi. Harjoitusotteluiden luonteeseen kuuluen jokainen pelaaja pääsi kentälle.

TPV:n kokoonpano

1 Tuomas Karjanlahti, 29 Antti Kuusinen, 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Mauno Siren, 5 Tommi Smeets, 7 Tuomas Lähdesmäki, 9 Arjan Goljahampoor, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 16 Riku Oras, 17 Jesse Oksanen, 18 Topi Järvi, 19 Hakim Belbachir, 20 Eetu Kolu, 23 Joonas Rantala, 28 Iiro Karimäki.

Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.

Teksti: Ismo Alhoniemi
Kuvat: Tapio Kalliomäki

Henri Kilpisen tekemä ottelukooste: 


IMG 2522

IMG 2571

IMG 2509

IMG 2528

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.