Talviderby tuo Hakan Pirkkahalliin

TPV Haka ennakko

 

Miesten edustuksen talvikauden harjoitusotteluiden sarja huipentuu lauantaina pelattavaan Pirkanmaan Talviderbyyn. Pirkkahallissa klo 16.30 alkavassa ottelussa vastaan tulee FC Haka, suomalaisen jalkapalloilun elävä legenda.

- Haka on aivan taatusti ensi kaudella Ykkösen kärkijoukkueita ja sen pelaajilla on paljon kokemusta Ykkösessä pelaamisesta. Talviderbyssä meitä vastaan tulee hyvä joukkue, jota vastaan pelaaminen on hienoa, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Neljän harjoitusottelun sarja päättyy lauantaina, kun FC Haka saapuu Pirkkahalliin Pirkanmaan Talviderbyyn. Try out -jakso meni TPV:ltä suunnitellulla tavalla eli hyvin, mutta parin viimeisen viikon aikana kuumesairaus on ollut epätoivottu vieras joukkueessa. Kaikki eivät ole päässeet jokaiseen harjoitukseen ja otteluihin; onpa muutama pelaaja ollut koko alkuvuoden pois Pirkkahallista.

- Tämä on haaste, mutta näitä nyt vain sattuu aina silloin tällöin. Lauantainakaan kaikki eivät vielä ole pelikunnossa, mutta onneksi epidemia iski nyt tammikuussa eikä kesällä kesken sarjakautta, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Neljän harjoitusottelun sarjassa ensimmäisessä ottelussa pelattiin ”sekajaoilla” TPV A-TPV B. Toisessa ottelussa vastassa oli NoPS ja kolmannessa Veikkausliigan Ilves. Sarja huipentuu siis lauantaina Pirkanmaan Derbyssä FC Hakaa vastaan. Ylinen on tyytyväinen ottelujen antiin, joskin Ilvestä vastaan jalkeille saatiin vain 14 pelaajaa, joista yhdeksän pelasi vasta ensimmäisen ottelunsa.

- Pelissä ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä. Kävimme ottelua läpi jo tauolla ja sen jälkeen harjoituksissa sekä videopalavereissa. Tästä se vähitellen lähtee menemään; pikkuaskelin mutta määrätietoisesti.

- Haka on aivan taatusti ensi kaudella Ykkösen kärkijoukkueita ja sen pelaajilla on paljon kokemusta Ykkösessä pelaamisesta. Talviderbyssä meitä vastaan tulee hyvä joukkue, jota vastaan pelaaminen on hienoa. Heti vuoden alkuun saamme oikean derbyhengen päälle ennen ensimmäistä Suomen Cupin ottelua, Ylinen sanoo.

Ylinen kieltäytyy miettimästä vielä tässä vaiheessa TPS:n kohtaamista ensimmäisessä cupin ottelussa. Hakaa vastaan kyse ei ole ”harjoitusottelua suuremmasta kohtaamisesta”; sen sijaan kylläkin ottelusta, jossa harjoitellaan selkeän teeman mukaisesti. Ottelun erityisluonnetta on toisaalta lisäämässä se, että pelaajat tuntevat toisiaan, osa on ollut myös joukkuekavereita.

Ensimmäisen kerran TPV:n nykyinen tilanne suomalaisella jalkapallokartalla päivitetään perjantaina 25.1. Suomen Cupin ottelussa TPS:ää vastaan Turussa. Kolme muuta ottelua ovat TPV-AC Kajaani la 2.2. klo 17 Pirkkahallissa, EIF-TPV la 9.2. klo 15 Raaseporin Keskuskentällä ja TPV-FC KTP la 23.2. klo 17 Pirkkahallissa.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

 

TTT ToiBoys
24.05.2019

Ostamalla teatterilippuja tuet juniorityötä

in Seuratiedotteet
TPV EIF 22
22.05.2019

TPV sai tärkeän avausvoiton

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV EIF
21.05.2019

TPV hakee avausvoittoa keskiviikkona

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
17.05.2019

TPV ei onnistunut maalinteossa

in Edustus uutiset
Mika Aaltonen ja Juha Pekka Makinen
17.05.2019

Vuoden 1994 mestarit saapuvat Tammelaan

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.