Ilves ja kuume nujersivat

Ilves TPV 5

 

Ilves-TPV 3-2 (1-1). Vaikka voittaminen on keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen, ei TPV:llä ole syytä murjotukseen. Harjoituskauden neljäs ja ensimmäinen ”tosipeli” antaa tuloksesta huolimatta hyvät lähtökohdat pelaamisen jatkokehittelemiseen.

- Valtaosalle pelaajistamme tämä oli ensimmäinen ottelu ja näkyi selvästi, että se oli myös erilainen, kuin try out -jakson kolme ottelua, sanoi päävalmentaja Anssi Ylinen.

Kuume-epidemia kaatoi loppuviikosta useammankin TPV-pelaajaan vuoteeseen ja tuorein sairastuminen ilmeni lauantaina aamupäivästä. Niinpä joukkueessa olikin vain 15 pelaajaa. Lisäksi Tommi Ylinen loukkaantui jo 25 minuutin jälkeen ja hänen tilalleen tuli Paavo Näykki. Tätä vaihtoa lukuun ottamatta muut vaihdot tehtiin suunnitelman mukaisesti eli vaihdossa aloittaneet pelaajat tulivat kentälle puoliajalla.

Ottelu sai TPV:n kannalta hyvän alun, kun jo ensimmäinen hyökkäys päättyi Punaisten maaliin. Piikkipaikalla pelannut Topi Järvi karkasi Ilveksen keskikentän pallonmenetyksen jälkeen ja sijoitti onnistuneesti pallon maaliin. Todellinen salama-aloitus Punaisilta. Tauolle mentiin tasatilanteessa, kun 24 peliminuutin jälkeen Ilari Mettälän teki kotijoukkueen ensimmäisen maalin. Toiselle ottelun puoliskolle molemmat tekivät harjoitusottelun luonteeseen kuuluen paljon vaihtoja.

TPV:n tuorein sopimuspelaaja Arjan Goljahanpoor teki sitä, minkä vuoksi hänet valittiin Kakkosen C-lohkon parhaimmaksi keskikenttäpelaajaksi viime kauden päätteeksi. 49. peliminuutilla suhteellisen kaukaa ammuttu tarkka laukaus vei pallon kohti oikeaa yläkulmaa ja sitä myöten Ilves-maaliin. Ilveksen tasoitus tuli 80. minuutilla jo hyvän tovin jatkuneen pelinhallinnan jälkeen. Aivan ottelun lopussa Janne-Pekka Laine teki Ilveksen voittomaaliin.

Vaikkakin tappio Ilvekselle oli TPV:n päävalmentaja Anssi Ylisen ensimmäinen, oli hän tyytyväinen näkemäänsä. Ainoa pettymys, lievä tosin, syntyy siitä, että joukkue hävisi hänen päävalmentajavuosiensa ensimmäisen ottelu Ilvestä vastaan.

- Valtaosalle pelaajistamme tämä oli ensimmäinen ottelu ja kuume-epidemia oli kaatanut osan pelaajista sänkyyn. Tässä mielessä olen tyytyväinen näkemääni ja tästä on todella hyvä lähteä kehittämään pelaamistamme. Hyvin tyytyväinen olen uusien pelaajiemme tekemiseen, Ylinen sanoi.

Ennen Suomen cupin ensimmäistä ottelua TPV kohtaa Hakan. Pirkanmaan ensimmäinen Talviderby pelataan lauantaina 12.1. klo 16.30 Pirkkahallissa. Suomen cupissa vastaan tulee TPS kotonaan perjantaina 25.1.

Henri Kilpisen tekemä maalikooste: .be">.be

TPV:n pelaajat ottelussa:

1 Tuomas Karjanlahti
29 Antti Kuusinen
2 Juho Saarinen
3 Ardian Kovaqi
4 Mauno Siren
5 Tommi Smeets
9 Arjan Goljahanpoor
10 Paavo Näykki
11 Tomi Ylinen
14 Eetu Räisänen
16 Riku Oras
17 Jesse Oksanen
18 Topi Järvi
19 Hakim Belbachir
23 Joonas Rantala
28 Iiro Karimäki

Teksti: Ismo Alhoniemi
Kuva: Tapio Kalliomäki

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.