TPV Punainen kukisti TPV Valkoisen

 

IMG 9307

Try out -jakson ensimmäisessä harjoitusottelussa kohtasivat TPV Punainen ja TPV Valkoinen. Joukkueissa pelasivat miesten edustuksen testijaksolla olevien ohella TPV:n A-junioreita niin sanotusti sekajaoin. Tasaväkisen ottelun voitti Punainen maalein 4-3 (1-1). Sopimuksen jo edustukseen tehneet eivät pelanneet.

Ensimmäisen testiviikon päättänyt ottelu oli pirteä, vauhdikas ja sellainen, joka teetti myös töitä kaikille neljälle maalivahdille. Pelin henki oli jokaisella pelaajalla sama ja vuosittain toistuva tähän samaan aikaan: valmennusjohdolle annetaan näyttöjä mahdollista sopimuksen tekemistä silmällä pitäen. Tilanteita luotiin ja niihin mentiin hyvällä otteella.

Päävalmentaja Anssi Yliselle ja valmentaja Mikko Innaselle ottelu oli ensimmäinen mahdollisuus nähdä pelaajia tosi toimissa.

- Tunnen näitä pelaajia ja tällainen harjoitusottelu antaa mahdollisuuden tarkastaa heidän osaamistaan. Pelitilanne on kuitenkin aina erilainen tapahtuma kuin harjoittelu, Ylinen sanoi.

Valmentajille ja katsojille tarjottiin siis pirteän vauhdikas ottelu, joka ajankohtaan ja joukkueena harjoittelun olemattomuuteen nähden oli yllättävän hyvätasoinen. Try out -jakson ottelun luonteeseen sopien maaleja tehtiin vuorotahtiin Valkoisen aloitettaessa. Punaisten tasoitus tuli ensimmäisen puoliajan viimeisellä sekunnilla.

Toisella jaksolla ottelu pysyi edelleen tasaisena, mutta ”kuskin paikalla” oli silti kaiken aikaa Punainen. Hattutempun eli Valkoisen kaikki kolme maalia teki Arjan Goljahanpoor, joka päättyneellä kaudella GBK:ssä teki 24 ottelussa 14 maalia. Punaisten maalintekijöinä olivat kahdella maalillaan Renne Virtanen ja Topi Järvi. Järven kummankin maalin syötti Eetu Kolu.

Pirkkahallin lauantai-illassa pelasivat TPV:n ulkopuolisista pelaajista try out -jaksolla olevat (suluissa viime kauden seura): Gentrit Kovaqi (JJK), Jarkko Heinonen (JJK), Mauno Siren (TamU), Topias Järvelä (TamU), Arjan Goljahanpoor (GBK), Niko Kiiveri (Äänekosken Huima) ja Paavo Kujala (MyPa).

Seuraavan harjoitusottelun TPV pelaa lauantaina 8.12. klo 16.30 NoPs:a vastaan. Paikkana jälleen Pirkkahallin C-halli.

 

Maalikooste, tekijänä Henri Kilpinen: 

 

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

IMG 9236

IMG 9202

IMG 9177

IMG 9175

IMG 9214.JPG

IMG 9207

IMG 9250

IMG 9259

IMG 9241

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.